SMMMO'da Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

SMMMO'da Görev Dağılımı Yapıldı

SMMMO\'da Görev Dağılımı Yapıldı

SMMMO'da geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrasında yeniden başkanlığa seçilen Selattin Çakırsoy ve ekibi görev dağılımı yaptı.

27.05.2013 15:28  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrasında yeniden başkanlığa seçilen Selattin Çakırsoy ve ekibi görev dağılımı yaptı.

SMMMO Yönetim Kurulu Başkanlığına Selattin Çakırsoy, Başkan Yardımcılığına Ertuğrul Kocacık, Oda sekreterliğine Ahmet Bina, Oda Saymanlığına Erol Kocacık, Yönetim Kurulu üyeliğine Ergün Özkan,

Denetleme Kurulu Başkanlığına Abdullah Karaman, Denetleme Kurulu üyeliklerine Ramazan Sarıoğlu ve Biran Yasa, Disiplin Kurulu Başkanlığına İmdat Akgünler, Yardımcısı Abdullah Şen, raportörlüğe Suat Bilgiç, üyeliklere Hülya Bayraktar ve Doğan İlbakan seçildi.

Sakarya SMMMO Başkanı Selattin Çakırsoy yaptığı açıklamada, "Demokratik ortamda yapmış olduğumuz 21'inci olağan kongremiz neticesinde kurullara seçilen arkadaşlarımızla bugün görev dağılımını yaptık. El ele vererek kaldığımız yerden mesleğimize ve üyelerimize en iyi hizmeti vermek için çalışacağız" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel SMMMO'da Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement