Sneijder'de Bilinmezlik Sürüyor - Son Dakika
Spor

Sneijder'de Bilinmezlik Sürüyor

Sneijder\'de Bilinmezlik Sürüyor

Galatasaray'da akıllarda Wesley Sneijder'in Cimbom'a vereceği yanıt var.

20.01.2013 08:49  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- SPORX DIŞ HABERLER - Galatasaray'da, bir yandan Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya karşı alınan yenilginin yaraları sarılırken, akıllarda ise Wesley Sneijder'in Galatasaray'a vereceği yanıt var. Inter'in ve Galatasaray'ın, Sneijder'e artık karar vermesi yönündeki baskıları sonucu çıkmaza giren Hollandalı futbolcu Inter Başkanı Massimo Moratti'nin kapısını son bir kez çaldı.

SNEIJDER DÖNDÜ

AF İSTEDİ La Gazetta dello Sport'un ön sayfadan verdiği habere göre yıldız futbolcu başkan Moratti ile buluşarak takımda kalmak istedi; fakat sözleşme konusunu sonra görüşme talebini iletti. Başkan Moratti'nin verdiği cevap da kısa ve net oldu: "Artık çok geç." BASKIDA HİSSEDİYOR 16 Ocak'ta La Gazzetta dello Sport'a bir ropörtaj veren Hollandalı yıldız, taraftarların havalimanında beklemesiyle ilgili olarak "Biri benim İstanbul'da olacağımı söylemiş. Hayır, şu anda buradayım ve beni rahatsız eden tek şey içinde bulunduğum baskılı ortam" diye konuştu. ACELE ETMİYOR! Transferin son durumu hakkında da bilgilendirme yapan 28 yaşındaki oyuncu, "Şu anda geleceğime karar vermek için, piyasadaki diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak 2013'e kadar zamanım var. Ben de acele etmeyeceğim.

%%EMBEDVIDEO_7537%% Biz burada arkadaşlarımla birlikte tarihe geçecek işler yaptık. O yüzden bana baskı yapacaklarını düşünmüyorum. Benim rahatsızlığım, gelen tekliften bağımsız olarak, hayatımda büyük bir değişikliğe neden olacak bu karar için bana çok kısa bir süre tanınması. Bu durumun parayla alakası yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Sneijder'de Bilinmezlik Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement