Sneijder'de Önemli Gelişme - Son Dakika
Spor

Sneijder'de Önemli Gelişme

Sneijder\'de Önemli Gelişme

Inter başkanı Moratti, Galatasaray'ın Sneijder'a yaptığı teklif sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

09.01.2013 22:55  Güncelleme: 07:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın haftalardır kadrosuna katmak için uğraştığı Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'la ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Inter'in başkanı Massimo Moratti, Galatasaray'ın teklifinden memnun olduğunu ve kararı verecek kişinin Sneijder olduğunu söyledi.

"BUNDAN SONRASI SNEIJDER'A BAĞLI"

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için uğraş verdiği Wesley Sneijder ile ilgili olarak Inter Başkanı Massimo Moratti'den açıklama geldi. Hollandalı futbolcunun formasını giydiği İtalyan ekibinin başkanı "Galatasaray'ın Wesley Sneijder için yaptığı teklif bizi mutlu etti. Biz teklifi kabul ettik. Artık bundan sonrası Wesley Sneijder'a bağlı." dedi.

Galatasaray'ın Inter'e bonservis için 10 milyon Euro önerdiği öğrenildi.

İNGİLTERE'DE OYNAMAK İSTEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

İtalyan gazete La Gazzetta dello Sport'a göre yıldız oyuncu Sneijder'ın İngiltere Premier Lig'de oynamayı tercih ettiği ve menajeri Soren Lerby'nin, "Wesley'nin henüz 28 yaşında olduğu unutulmamalı. O üst düzey bir oyuncu ve büyük bir takımda oynamayı bekliyor" dediği öğrenildi.

Bu arada Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nın Twitter'da "İstanbul çok güzel bir şehir. Orada çok kez bulundum. Türkiye çok etkileyici bir yer ancak neler olacak bilmiyorum. Tek diyebileceğim Wesley halen ilk zamanki gibi İnter'i seviyor" yazdı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sneijder'de Önemli Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement