Soba Kurbanı Baba-oğul Toprağa Verildi - Son Dakika
3. Sayfa

Soba Kurbanı Baba-oğul Toprağa Verildi

Soba kurbanı baba-oğul toprağa verildi Askere gitmek isteyen gencin tabutu Türk Bayrağıyla örtüldüMANİSA - Manisa'nın Kula ilçesinde dün sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu yaşadıkları köyde toprağa verildi.

28.12.2017 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soba kurbanı baba-oğul toprağa verildi

Askere gitmek isteyen gencin tabutu Türk Bayrağıyla örtüldü

MANİSA - Manisa'nın Kula ilçesinde dün sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu yaşadıkları köyde toprağa verildi. Hayatını kaybeden 22 yaşındaki Berkay Yapucu, okulunu bitirdikten sonra askere gitmek istediği için tabutu Türk Bayrağıyla örtüldü.

Manisa'nın Kula ilçesine bağlı Gökçeören Mahallesinde dün akşam ısınmak için yaktıkları sobadan sızan karbonmonoksit gazından sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 52 yaşındaki Mustafa Yapucu ile 22 yaşındaki oğlu Berkay Yapucu için cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan Mustafa Yapucu'nun Hatay'da görev yapan oğlu Uzman Çavuş Necati Yapucu ve akrabaları uzun süre gözyaşları döktü. Cenazede 22 yaşındaki Berkay Yapucu'nun tabutuna Türk Bayrağı örtülmesi ise dikkat çekti. 22 yaşındaki Berkay'ın ookulunu bitirdikten sonra vatani görevini yapmak üzere askere gideceği için tabutuna Türk Bayrağı örtüldüğü öğrenildi. 52 yaşındaki Mustafa Yapucu ile 22 yaşındaki oğlu Berkay Yapucu ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. Cenaze törenine katılamayan anne Ayşe Yapucu'nun ise evinde akrabalarıyla taziyeleri kabul ettiği öğrenildi.

Olayın geçmişi

Olay Manisa'nın Kula ilçesine bağlı Gökçeören Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede esnaflık yapan Mustafa Yapucu, dün gece kömür sobasını yaktıktan sonra oğlu Berkay Yapucu ile uykuya daldı. Hatay'da uzman çavuş olarak görev yapan diğer oğlu Necati Yapucu'nun yanında bulunan anne Ayşe Yapucu, eşi Mustafa ve oğlu Berkay'ın cep telefonlarına ulaşamayınca yakınlarına haber verdi. Mustafa Yapucu'nun yakınları eve gelip kontrol ettiğinde kapının kilitli olduğunu fark ettiler. Kilitli kapıdan eve giremeyen yakınları camı kırarak içeri girdiğinde yerde yatan baba ve oğlunun cansız bedenleri ile karşılaştı. Yakınlarının jandarma ekiplerine haber vermesi ile jandarma ekipleri olay yerine geldi. Olay sonrası eve gelen sağlık görevlileri baba Mustafa Yapucu ile oğlu Berkay Yapucu'nun öldüğünü belirledi. İlk incelemede, baba ve oğlunun kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdikleri tespit edildi.

Soba Kurbanı Baba-oğul Toprağa Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Soba Kurbanı Baba-oğul Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement