Sobadan Sızan Gazdan Bir Aile Zehirlendi - Son Dakika
3.Sayfa

Sobadan Sızan Gazdan Bir Aile Zehirlendi

Sobadan sızan gazdan bir aile zehirlendi Duyarlı komşular anne ve 2 çocuğunu ölmekten son anda kurtardıGAZİANTEP - Gaziantep'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından 3 kişilik aile zehirlendi.

18.01.2018 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sobadan sızan gazdan bir aile zehirlendi

Duyarlı komşular anne ve 2 çocuğunu ölmekten son anda kurtardı

GAZİANTEP - Gaziantep'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından 3 kişilik aile zehirlendi. Komşularının duyarlılığı ile anne ve çocukları ölmekten son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi 1 Nolu Sokakta yaşayan 63 yaşındaki Zarife Nahsen ile 23 yaşındaki Ahmet Ömer, 21 yaşındaki İbrahim Ömer, sabah saatlerinde sobadan sızan gaz nedeniyle uyanamadı. Her sabah aynı saatlerde evlerinden dışarıya çıkan ailenin bu kez çıkmadığını fark eden duyarlı komşular, ailenin kapısını çaldı. Aileden cevap gelmeyince kapıyı zorlayarak içeriye giren komşular, içerideki dumanı fark etti. Ailenin yataklarında uyuduğunu gören komşular, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından dışarı çıkarılan aile, ilk müdahalesinin ardından Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Nahsen ailesi, komşuların duyarlılığı ile zamanında müdahale ile kurtarıldığı belirtildi. Ailenin sağlık durumu iyiye gittiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sobadan Sızan Gazdan Bir Aile Zehirlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sobadan Sızan Gazdan Bir Aile Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement