Sobee Studios'un Sürprizleri Büyük İlgi Gördü! - Son Dakika
Teknoloji

Sobee Studios'un Sürprizleri Büyük İlgi Gördü!

Sobee Studios\'un Sürprizleri Büyük İlgi Gördü!

İstanbul Kıyamet Vakti, Gamex Dijital Eğlence ve Oyun fuarının son gününe damga vurdu!

12.12.2011 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Kıyamet Vakti'nin binlerce oyuncusu GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'na akın etti. Dünya dijital oyun sektörünün önemli isimlerinden Mevlüt Dinç tarafından kurulan SOBEE Studios'un yazdığı, 800.000'e yakın kayıtlı oyuncusuyla İstanbul Kıyamet Vakti (İKV), 1-4 Aralık tarihlerinde Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde yapılan GameX'in son gününe damgasını vurdu. SOBEE uzun zamandır merakla beklenen "Lonca" eklentisini ilk kez GameX'te duyururken, "Lonca"nın yarattığı ilgi ve diğer sürprizler oyunseverleri İKV standına adeta kilitledi.

İKV'nin oyuncuları bir önceki eklenti kutusu "Çemberlitaş"a GameX'te uygun fiyatla sahip olurken İKV'nin dev standında çeşitli etkinliklere katılarak oyun sırasında kendilerine avantaj sağlayacak; Game Card, Çınaraltı Kulüp Üyeliği, Ejderha Güçlendiren Özel İksir, Çift Efsunlu Silah gibi sanal özellikler kazandılar. Bu arada SOBEE'nin hediyeleri ve ücretsiz sürprizleri fuar ziyaretçilerinin ilgisini daha da artırdı. SOBEE Genel Müdürü Mevlüt Dinç, İKV hayranları için bir de imza günü düzenledi.

İstanbul Kıyamet Vakti (İKV), Türkiye'nin ilk 3B devasa çevrimiçi oyunu. Tamamen yerli yetenek ve emekle Mevlüt Dinç'in önderliğinde geliştirilen ve Discovery Channel tarafından hakkında kısa bir belgesel de çekilen İKV, İstanbul'un tarihi yarımadasında geçiyor. 800.000'den fazla kayıtlı oyuncusu olan İKV, aynı zamanda İstanbul'un tanıtımına da katkı sağlıyor.

SOBEE Studios ana sponsoru olduğu GameX 2011'de İstanbul Kıyamet Vakti ile birlikte; I Can Football, 1 Man 1 Team ve Süpercan oyunlarının merakla beklenen yeniliklerini oyun severlerle paylaştı. SOBEE tarafından geliştirilmiş ve yüz binlerce kişiye ulaşarak tutku yaratmış her bir oyunun, kendi platformunda oyuncularıyla buluştuğu GameX'te ödüllü turnuva ve etkinlikler düzenlendi. SOBEE'nin oyuncuları kahramanlarıyla bir araya geldi...

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Sobee Studios'un Sürprizleri Büyük İlgi Gördü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement