Sobee Studios'un Yeni Ajansı - Son Dakika
Ekonomi

Sobee Studios'un Yeni Ajansı

Sobee Studios\'un Yeni Ajansı

On iletişim, Sobee Studios'un iletişim ajansı oldu.

19.10.2011 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ON İletişim, dijital oyun endüstrisinin lider ve yenilikçi markası Sobee Studios için iletişim danışmanlığı hizmeti verecek…

1983 yılında gittiği İngiltere'de oyun endüstrisiyle tanışan ve 2000 yılına kadar yarattığı; Enduro Racer, Last Ninja II, Hammerfist, Time Machine, First Samurai, Street Racer gibi oyunlarla adını duyuran Mevlüt Dinç tarafından 2000 yılında kurulan ve yakın tarihte Türk Telekom çatısı altına geçen SOBEE Studios, iletişim danışmanlığı hizmetini ON İletişim'den alacak.

SOBEE Studios, İstanbul Kıyamet Vakti oyunuyla, yüz binlerce oyuncu sayısına ulaşarak, yurt dışında yapılan oyunların, ciddi ve etkili bir çalışmayla ülkemizde de gerçekleştirilebileceğini ispat ederek dijital oyun sektöründe Türkiye'de ilkleri başardı. Yenilikçi tasarım perspektifi ve sürekli kendini yenileyen projeleriyle Türkiye'deki oyun endüstrisine ivme katan SOBEE Studios'un hedefi, çıtayı her zaman yüksek tutmak ve ülkemizin adını dünya çapında duyuracak işlere imza atmak.

ON İletişim Sobee Studios'a Marka ve İletişim Danışmanlığı, Pazarlama İletişimi ve Medya İlişkileri konularında destek verecek. 2012 yılında sektörde 10. yılını kutlayacak olan ON İletişim'in müşteri portföyünde Sobee Studios ile birlikte; Kahve Dünyası, NAR Gourmet, Skechers, Jobnak ve Türkiye'nin organik koleksiyon hazırlayan tek tasarımcısı Nejla Güvenç'in markası NEJ bulunuyor.

ON İletişim, ayrıca pek çok markaya da proje bazlı danışmalık, etkinlik tasarımı ve yönetimi hizmetleri veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Sobee Studios'un Yeni Ajansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement