Sodem Ödüllerini Kılıçdaroğlu Verdi - Son Dakika
Politika

Sodem Ödüllerini Kılıçdaroğlu Verdi

SODEM Ödüllerini Kılıçdaroğlu verdiANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği tarafından ikinci kez düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında belediye başkanlarına ödüllerini takdim etti.

12.10.2018 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SODEM Ödüllerini Kılıçdaroğlu verdi

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği tarafından ikinci kez düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında belediye başkanlarına ödüllerini takdim etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesislerinde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Ödül Törenine katıldı. Törende konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2 ay önce hizmete açtıkları Zübeyde Hanım Sosyal Tesislerinin bu etkinliklerle partiye ve önümüzdeki yerel seçim sürecine büyük katkılar sunacağına yürekten inandığını belirterek, "Seçici Kurul üyelerimiz çok titiz bir çalışma yaptılar. Bizler SODEM Yönetim Kurulunda olan belediyeler olarak hiçbir yere aday olmadık. Çünkü yönetim kurulunun tarafsız bir şekilde değerlendirmesi seçici kurulumuzun tarafsız bir şekilde projeleri değerlendirmesini hedefledik" ifadelerini kullandı.

Törende SODEM ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Seçici Kurul adına Prof. Dr. Korel Göymen de bir konuşma yaptı.

Belediye başkanları ödüllerini Kılıçdaroğlu'nun elinden aldılar

Konuşmaların ardından Seçici Kurul tarafından değerlendirilen, CHP'li belediyelerin başarılı projeleri ödüllendirildi. Belediye Başkanları ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden aldı.

SODEM Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında belediye projeleri "Kentsel Gelişim", "Sosyal Projeler ve İstihdam", "Çevre, Sağlık, Sokak Hayvanları", "Kültür-Sanat, Turizm, Bilim-Tarih", "Tarım", "Demokratik Katılım ve Yönetişim", " Çocuk, Eğitim, Gençlik ve Spor" başlıkları altında değerlendirilip, ödüllendirildi.

4 belde ve 4 ilçe teşvik onur ödülüne layık görüldü.

Tarım kategorisinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Özlem Çerçioğlu/ Yerel Tohum Projesi, Çanakkale Belediyesi Ülgür Gökhan/ Tohum Sandığı Projesi, Odunpazarı Belediyesi Kazım Kurt/ Solucan Gübresi ile ödüllendirildi.

Sanat kültür kategorisinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yılmaz Büyükerşen/ Sanat Sokağı, Burdur Belediyesi Orkun Ercengiz/ Kent Belleği Projesi, Çaycuma Belediyesi Bülent Kantarcı/ Bilim Merkezi, Kartal Belediyesi Altınok Öz/ Masal Müzesi, Karşıyaka Belediyesi Hüseyin Mutlu Akpınar/ Karşıyaka Oda Orkestrası ile ödül aldı.

Sosyal Projelerde Manavgat Belediyesi de ödül aldı

Sosyal Projeler Kategorisinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak/ Evde Temizlik Hizmeti, Balçova Belediyesi Mehmet Ali Çalkaya/ Semt Evi, Manavgat Belediyesi Şükrü Sözen/ Toros Kadınları, Sisli Belediyesi Hayri İnönü/ Fırsat Esitliginden, Fiili Esitlige: Sisli'de Kapsayıcı Hizmet Modeli, Samandağ Belediyesi Mithat Nehir/ İpek Böceğinin Heyecanlı Yolculuğu Projesi, Avanos Belediyesi İsmet İnce/ Al Gotur; Oku Getir/ Sokak Kutuphaneleri ve Kitap Kutuları ile ödül aldı.

Tarih Kategorisinde Mudanya Belediyesi Hayri Türkyılmaz/ Taş Mektep Restorasyonu, Beydağ Belediyesi Süleyman Vasfi Şentürk/ Beydağ Kalesi Uyanıyor ile ödül aldı.

Demokratik Katılım ve Yönetişim Kategorisinde Kadıköy Belediyesi Aykurt Nuhoğlu/ İDEA Kadıköy ile ödül aldı.

Kentsel Gelişim Kategorisinde Kırklareli Belediyesi Mehmet Siyam Kesimoğlu/ Yaşayan Kültür Yayla Meydanı, Avcılar Belediyesi Handan Toprak Benli/ Bathonea Arkeopark Projesi, Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu/ Yaşam Vadisi ile ödül aldı.

Çevre Kategorisinde Muğla Büyükşehir Belediyesi Osman Gürün/ Geleceğimiz İçin Geri Dönüşüm Projesi, Yalova Belediyesi Vefa Salman/ Yürüyen Köşk Projesi, Bozcaada Belediyesi Hakan Can Yılmaz/ Yapay Resif projesi, Konyaaltı Belediyesi Muhittin Böcek/ Biyokütle ve Güneş Enerjisinden Döngüsel Enerji Üretimi Projesi ve Kent Hayvanları projesi ile ödül aldı.

Sağlık, Sokak Hayvanları Kategorisinde Döşemealtı Belediyesi Turgay Genç/ 75 Yataklı Hastane Projesi, Kepez Belediyesi Ömer Faruk Mutan/ Kepez Sağlık ve Spor Merkezleri ve Herkes İçin Sağlık projeleri ile ödül aldı.

Turizm Kategorisinde Didim Belediyesi Deniz Atabay/ Vegan Festivali, Kuşadası Belediyesi Özer Kayalı/ Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar, Merzifon Belediyesi Alp Kargı/ Kitap Fuarı, Mengen Belediyesi Turhan Bulut/ Ulusal Aşçılık Kampı ile ödül aldı.

Çocuk Kategorisinde Ayvalık Belediyesi/ Zeytin Çekirdekleri Projesi, Süleymanpaşa Belediyesi Ekrem Eşkinat/ Süleymanpaşa'da çocuk olmak ile ödül aldı.

Eğitim, Gençlik ve Spor Kategorisinde Buca Belediyesi Levent Piriştina/ Charlie Chaplin Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi, Yenişehir Belediyesi İbrahim Genç/ Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu, Maltepe Belediyesi Ali Kılıç/ Ücretsiz öğrenci servisi ile ödül aldı.

Sodem Ödüllerini Kılıçdaroğlu Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sodem Ödüllerini Kılıçdaroğlu Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya, Tüm Zamanların En Yüksek Ziyaretçi Sayısına Ulaştı
    20:35 Antalya, Tüm Zamanların En Yüksek Ziyaretçi Sayısına Ulaştı

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya'da transfer yolcular dahil 16 milyonu aşkın ziyaretçiyle rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık. İnşallah bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız" dedi.

  • Meral Akşener: Mansur Yavaş Artık CHP Genel Merkezi'nin Ev Kölesi Olmuştur
    20:33 Meral Akşener: Mansur Yavaş Artık CHP Genel Merkezi'nin Ev Kölesi Olmuştur

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'daki iftar programında Mansur Yavaş'a yüklenerek, onun artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olduğunu söyledi. Akşener, seçimlerde hür ve müstakil bir şekilde yer alacaklarını vurgulayarak, ittifak siyasetine karşı durduklarını belirtti.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı
    20:31 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı. Göktaş, programda yaptığı konuşmada, ilçede sosyal belediyecilik projelerinin başarılı bir şekilde uygulandığını vurguladı. Ayrıca, Emirdağ'ın ve Afyonkarahisar'ın gelişmesi için destek istedi ve AK Parti belediyeciliğiyle birbirinden güzel projelerin hayata geçirileceğini belirtti.


Advertisement