Şoför Gazi'den Özür Diledi - Son Dakika
Güncel

Şoför Gazi'den Özür Diledi

Şoför Gazi\'den Özür Diledi

Celal Ersöz, Kıbrıs Gazisi Rüstem Canbay'a söylediği sözden pişmanlık duyduğunu belirterek özür diledi.

27.02.2013 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsünde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan şoför Celal Ersöz, aracına yolcu olarak aldığı Kıbrıs Gazisi Rüstem Canbay (57) 'ye söylediği sözden pişmanlık duyduğunu belirterek özür diledi.

Önceki gün evinden çıkarak çarşıya gitmek isteyen Kıbrıs Gazisi Rüstem Canbay, Celal Ersöz yönetimindeki denetimli özel halk dolmuşuna pindi. Bu esnada Gazi Canbay Gazilik kartını gösterdi. Şoför Celal Ersöz ise 'Abi artık Gazilerden de ücret alınıyor' deyince Gazi Rüstem Canbay'da ücretini ödedi. Gazi Rüstem Canbay ev dönüşünde yine aynı araçla evine gitmek istedi. Şoför'e 'sen benden ücret almakla yanlış yaptın.Devletin bana vermiş olduğu bir hak var' diyerek durumu Dernek yönetimine aktardığını da söyledi. Bunun üzerine şoför Celal Ersöz Dernek Başkanı Namık Kemal Eroğlu'nun telefonunu bularak iletişime geçti.

Randevu talep ederek yanlış yaptığını anladığını ve ücret talep ettiği söz konusu gaziden özür dileyeceğini belirterek Dernek binasında Gazi Rüstem Canbay'la buluştu. Gazi Rüstem Canbay'ın elini öpüp ben hatalıyım özür diliyorum dedi.

Duyarlı ve görevinin bilincinde olan ve yaptığı hatasını sonradan da olsa anlayarak pişmanlığını özür dileyerek anlatan bu tür şoförlerin çoğalması gerektiğini belirten Bergama Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Namık Kemal Eroğlu, "Şoför Celal Ersöz'ün örnek bir davranış sergilemesi bizi son derce sevindirdi" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şoför Gazi'den Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement