Halk Otobüsünde Dehşet Anları! Şoför, Yolcuyu Yaka Paça Aşağı İndirdi - Son Dakika
Güncel

Halk Otobüsünde Dehşet Anları! Şoför, Yolcuyu Yaka Paça Aşağı İndirdi

Bursa'da özel halk otobüsü şoförü, "Kardeşim benim engelli çocuğum var neden üstüme kırıyorsun, canımın hiç mi kıymeti yok. Seni şikayet edeceğim." diyen yolcuyu, araçtan yaka paça aşağıya indirdi.

19.11.2017 11:41  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da özel halk otobüsünün şoförü, bir yolcuyu zorla aşağı indirdi. Nilüfer ilçesinde Üniversite-Yunuseli hattında çalışan otobüste yaşanan olayda, şoför hakaret ve küfür ettiği şahsı sürükleyerek dışarı çıkardı.

ŞOFÖR, YOLCUYU YAKA PAÇA AŞAĞIYA İNDİRDİ

Edinilen bilgiye göre, Nilüfer ilçesinde Üniversite-Yunuseli hattında çalışan özel halk otobüsü, Küçük Sanayi durağına hızlı bir şekilde girdi. Bunun üzerine durakta bekleyen yolculardan biri kartı okutup otobüse binip otobüs şoförüne "Kardeşim benim engelli çocuğum var otobüsü neden üstüme kırıyorsun benim canımın hiç mi kıymeti yok seni şikayet edeceğim" demesi üzerine oturduğu yerden kalkan şoför yolcuyu kolundan tutarak otobüsten indirdi. Otobüste bulunan diğer yolcular ne kadar ayırmak isteseler de otobüs şoförü adamı iterek zorla otobüsten indirdi.
"NEDEN BANA VURUYORSUN" DEYİNCE TARTAKLADI

Otobüse binen yolcu, "Ben paramı verdim bindim. Ben sana küfür ettim mi, ben sana hakaret ettim mi, neden bana vuruyorsun" diyerek kendini savunurken şoför yolcuyu tekrar tartaklamaya başladı. Otobüs şoförü adamı ana yol kenarında bırakıp kapıları kapattı.

OLAY ANI SANİYE SANİYE CEP TELEFONU KAMERASINDA

Yolcunun parasını vermesine rağmen yolcuyu otobüse almayarak olay erinden ayrıldı. Olanlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.


GÖREVDEN ALINDI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Yolculuk yapmak isteyen bir vatandaşımıza saldıran özel halk otobüsü şoförü süratle görevinden uzaklaştırılmış. Konu savcılığa iletildi. Belediyemiz yasal sürecin takipçisi olacaktır" dedi. Üniversite-Yunuseli hattında çalışan özel halk otobüsü Küçük Sanayi durağında hızlı girmesi üzerine bir yolcu ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine şoför yolcuyu otobüsten indirdi. Otobüse tekrar binen yolcu, "Ben paramı verdim bindim. Ben sana küfür ettim mi? Ben sana hakaret ettim mi? Neden bana vuruyorsun" diyerek kendini savunurken, şoför yolcuyu tekrar tartaklamaya başladı. Otobüs şoförü adamı ana yol kenarında bırakıp kapıları kapattı. Yolcunun parasını vermesine rağmen yolcuyu otobüse almayarak olay erinden ayrıldı.

"BELEDİYEMİZ YASAL SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAKTIR"

Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Vatandaşlarımıza ulaşım hizmeti sunmakla mükellef olan yeşil özel halk otobüslerinin birinde dün meydana gelen olayı büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Yolculuk yapmak isteyen bir vatandaşımıza saldıran özel halk otobüsü şoförü, süratle görevden uzaklaştırılmış. Bununla birlikte olayda mağdur olan vatandaşımızla bizzat görüşerek, yaşanan durumdan dolayı üzüntümüzü iletmiş bulunmaktayım. Akabinde konu savcılığa iletilmiştir. Belediyemiz yasal sürecin takipçisi olacaktır" dedi.

Halk Otobüsünde Dehşet Anları! Şoför, Yolcuyu Yaka Paça Aşağı İndirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Halk Otobüsünde Dehşet Anları! Şoför, Yolcuyu Yaka Paça Aşağı İndirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement