Sofuoğlu Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Sofuoğlu Taziye Ziyaretinde Bulundu

Sofuoğlu Taziye Ziyaretinde Bulundu

Sofuoğlu, Çatal'ın geçtiğimiz hafta sonu vefat eden emekli öğretmen kayınpederi için taziyelerini iletti.

15.02.2012 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin SOFUOĞLU, Üzümcüler İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, okul müdürü Sabahattin ÇATAL'ın geçtiğimiz hafta sonu vefat eden emekli öğretmen kayınpederi için taziyelerini iletti.

Okuldaki eğitim çalışanları ile de bir araya gelen Şube Başkanımız, çalışanların sıkıntı ve sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Toplu sözleşme süreci ile ilgili bilgiler veren SOFUOĞLU, sonucun beklentilerimizi karşılayacak şekilde olması gerektiğini, aksi takdirde tüm üyelerimizle alanlarda haklarımızı alıncaya kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Eğitimciler Birliği Sendikası olarak kariyer basamakları ile ilgili düzenlemenin acilen yapılması, ek ders ücretlerinin yeniden artırılarak düzenlenmesi, okul yöneticilerinin altı saat derse girme zorunluluğunun kaldırılması, kesintili ve karma olmayan eğitime geçilmesi konularının takipçisi olduklarını söyledi. Bir yıllık bir zaman diliminde eğitim çalışanları adına birçok kazanımlarının olduğunu ve "Erdemliler hareketi" olarak bu ülke ve tüm eğitim çalışanları için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sofuoğlu Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement