Soğuk havalar geri geldi! Edirne ve Kırklareli'nde yaşayan vatandaşlar güne kar yağışı ile uyandı - Son Dakika
3.Sayfa

Soğuk havalar geri geldi! Edirne ve Kırklareli'nde yaşayan vatandaşlar güne kar yağışı ile uyandı

Yazın gelmesi beklenirken Trakya'nın yüksek kesimlerine kar yağdı. Kar kalınlığının 4 santimetre olduğu bölgede, yeni hava sistemiyle hava sıcaklıkları ani düşüş gösterdi. Sağanakların etkili olduğu Edirne ve Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde ise kar yağışı etkisini gösterdi.

18.04.2022 09:53  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Kofçaz ilçesi ile Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı yakınlarında etki olan kar yağışı nedeniyle kısa sürede beyaza büründü. Kar kalınlığının 4 santimetre olduğu bölgede, araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor.

Yazı beklerken kış geri geldi! Edirne ve Kırklareli beyaza büründü

YAZ BEKLERKEN KIŞ GERİ GELDİ

Kocayazı köyü sakinlerinden Sadettin Pınar,yazı beklerken kışın geri geldiğini söyledi. Kar yağışı nedeniyle şartların zorlaştığını ifade eden Pınar, kent merkezinde 8 derece olan hava sıcaklığının köylerinde sıfırın altına düştüğünü vurguladı.

Yazı beklerken kış geri geldi! Edirne ve Kırklareli beyaza büründü

AĞAÇLAR ZARAR GÖRDÜ

Nihat Yılmaz ise nisan ayında kar yağmasının normal olmadığını anlattı. Meyve ağaçlarının zarar gördüğünü ifade eden Yılmaz, hayvanlarına verecek yem ve saman kalmadığını kaydetti. Edirne'de de sabah saatlerinde başlayan sağanak yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Hamzabeyli ve Lalapaşa ilçesine bağlı bazı köyler kar yağış nedeniyle beyaza büründü.

Yazı beklerken kış geri geldi! Edirne ve Kırklareli beyaza büründü
Soğuk havalar geri geldi! Edirne ve Kırklareli\'nde yaşayan vatandaşlar güne kar yağışı ile uyandı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Soğuk havalar geri geldi! Edirne ve Kırklareli'nde yaşayan vatandaşlar güne kar yağışı ile uyandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement