Söğütlü'de Meslek Yüksekokulu Temeli Atıldı - Son Dakika
Güncel

Söğütlü'de Meslek Yüksekokulu Temeli Atıldı

Söğütlü ilçesinde meslek yüksekokulu temeli atıldı.

21.02.2018 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söğütlü ilçesinde meslek yüksekokulu temeli atıldı.

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapımı Söğütlü Belediyesi tarafından üstlenilen yüksekokulun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, ilçelerden gelen yüksekokul talepleri doğrultusunda binaların inşa edildiğini söyledi.

Okulun ilçeye önemli kültürel ve ekonomik kazanç sağlayacağını belirten Balkanlıoğlu, okulun aynı zamanda ilçede bulunan organize sanayi bölgesi için ihtiyaca göre ara elaman yetiştirebileceğini söyledi.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç de seçim beyannamesinde yer alan ve ilçenin uzun yıllardır istediği meslek yüksekokulu inşaatını yaptıklarını aktardı.

Okul inşaatı hakkında bilgiler veren Genç, "Bu konuda her zaman bize yardımcı olan Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum. En kısa zamandada bitirilmesi içinde mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Törene, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, ile ilçe belediye başkanları, siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Söğütlü'de Meslek Yüksekokulu Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement