Şöhretler Karması Maçında Başlama Vuruşunu Recep Tayyip Erdoğan Yaptı, Karşılaşma 5-3 Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Şöhretler Karması Maçında Başlama Vuruşunu Recep Tayyip Erdoğan Yaptı, Karşılaşma 5-3 Sona Erdi

Bölge gençlerini sanat, spor ve eğlenceyle buluşturmanın amaçlandığı, Diyarbakır Gençlik Festivali devam ediyor. Organizasyon kapsamında düzenlenen Şöhretler Karması maçında başlama vuruşunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Karşılaşma 5-3 Beyaz Takımın üstünlüğüyle sona erdi.

20.10.2018 16:37  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle, bölge gençlerini sanat, spor ve eğlenceyle buluşturmak amacıyla düzenlenen Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivalinde Şöhretler Karması maçı heyecanı yaşandı.

Şöhretler Karması Maçında Başlama Vuruşunu <a class='keyword-sd' href='/recep-tayyip-erdogan/' title='Recep Tayyip Erdoğan'>Recep Tayyip Erdoğan</a> Yaptı, Karşılaşma 5-3 Sona Erdi

33 bin kişilik Diyarbakır Stadyumunda oynanan maçın başlama vuruşunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Mücadelede bakanlar, siyasetçiler ve eski futbolcular forma giydi. Mücadelenin ilk yarısını Beyaz Takım Ahmet Dursun'un attığı golle 1-0 öne kapattı. Kırmızı Takım forması giyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Bakan Soylu'nun golünde asist, Trabzonspor'un efsane ismi Yattara'dan geldi.

Şöhretler Karması Maçında Başlama Vuruşunu Recep Tayyip Erdoğan Yaptı, Karşılaşma 5-3 Sona Erdi

KARŞILAŞMA 5-3 SONA ERDİ

Hamit Altıntop, Hasan Kabze ve Semih Şentürk'ün attığı gollerle Beyaz Takım skoru 4-1'e getirdi. Aykan Akman farkı 2'ye indirirken, Kırmızı Takımda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank maçı 5-2 yaptı. Mücadele Beyaz Takımın 5-3'lük galibiyetiyle sona erdi.

Şöhretler Karması Maçında Başlama Vuruşunu Recep Tayyip Erdoğan Yaptı, Karşılaşma 5-3 Sona Erdi
Şöhretler Karması Maçında Başlama Vuruşunu Recep Tayyip Erdoğan Yaptı, Karşılaşma 5-3 Sona Erdi
Şöhretler Karması Maçında Başlama Vuruşunu Recep Tayyip Erdoğan Yaptı, Karşılaşma 5-3 Sona Erdi
Şöhretler Karması Maçında Başlama Vuruşunu Recep Tayyip Erdoğan Yaptı, Karşılaşma 5-3 Sona Erdi

Son Dakika Güncel Şöhretler Karması Maçında Başlama Vuruşunu Recep Tayyip Erdoğan Yaptı, Karşılaşma 5-3 Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı
    14:44 Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk AŞ ile Hunat Enerji şirketinin hizmete sunduğu K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonunun açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Büyükkılıç, elektrikli araba sayısının arttığını ve belediyenin de elektrikli otobüslerle filoyu zenginleştirdiğini belirtti. Ayrıca, Millet Bahçesi'nde güneş enerji santrali destekli şarj üniteleri projesi için talimat verdiğini söyledi. K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonu, 35 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirildi ve KCETAŞ tarafından yüzde 20 indirimli hizmet verecek.

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti
    14:44 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti

    Başkan Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'nde vatandaşlara projelerini anlattı ve düğün salonunu yeniden düzenleyeceklerini duyurdu.

  • Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi
    14:41 Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında, Osmaneli Anaokulu öğrencileri ve velileri tarafından hazırlanan açık hava sergisi büyük ilgi gördü.

  • Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı
    14:41 Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı

    Uludere ilçesinde yaşanan sağanak sonucu Şırnak-Uludere kara yolu Uludere 3 ve Uludere 5 köprüleri mevkisinde akarsuyun debisi yükselerek taştı. Bu durum sonucunda araçlar mahsur kaldı ve yol ulaşıma kapandı. Kepçelerin yardımıyla araçlar kurtarıldı ve yol açma çalışmaları devam ediyor.

  • Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı
    14:39 Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyeleri de dahil olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

  • Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı
    14:37 Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

    Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Operasyonda 1 milyon 515 bin boş makaron, 8 bin 140 puro, sahte bandroller, elektronik sigaralar, güneş gözlükleri, kaçak tütün, 5 kaçak cep telefonu, 2 sigara sarma makinesi ve 8 bin 245 litre sahte alkol ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement