"Şöhretler Okulu" filminin galası Üsküdar'da yapıldı - Son Dakika
Güncel

"Şöhretler Okulu" filminin galası Üsküdar'da yapıldı

"Şöhretler Okulu" filminin galası Üsküdar\'da yapıldı

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ediz Hun'un Türkiye'nin sevilen çocuk oyuncularıyla bir araya geldiği "Şöhretler Okulu" filminin galası Üsküdar Nevçarşı Cinens Sineması'nda gerçekleştirildi.

18.01.2022 22:45  Güncelleme: 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ediz Hun'un Türkiye'nin sevilen çocuk oyuncularıyla bir araya geldiği "Şöhretler Okulu" filminin galası Üsküdar Nevçarşı Cinens Sineması'nda gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Adnan Önal'ın üstlendiği filmde, oyuncu Ediz Hun ile Berna Üçkaleler; Nisa Sofiya Aksongur, Revna Çolak, Doruk Yılmaz, Ada Şahin, Beren Şenol, Baran Tuğra Genç, Çınar Yükçeker, Metehan Parıltı ve Cemre Demircan'ın da aralarında bulunduğu çocuk oyuncularla kamera karşısına geçti.

Gösterim öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ediz Hun, profesyonel olarak aktörlüğe devam ettiğine dikkati çekerek, "Her zaman gayet şevkle ve azimle çalışıyorum. Ayrıca tiyatro da yapıyorum. Yani ben faal bir insanım. Durmuyorum, durmak yok, devamlı çalışmak var. Hayat onu gerekli kılıyor. Hangi yaşta olursanız olun mutlaka bir meşgalenizin olması lazım." dedi.

Hun, filmde çocuklarla son derece uyum içinde çalıştığını belirterek, çocukların sette olgun bir tavır gösterdiğini söyledi.

Ailelerin çocuklarıyla birlikte izleyebileceği eğlenceli bir filme imza attıklarına işaret eden Ediz Hun, şunları kaydetti:

"Hakikaten çok güzel film çektik. Yönetmenimiz de çok başarılı, genç bir yönetmen. Son derece başarılı çalışmaları birlikte yürüttük. Hem aileleri hem de çocukları mutlu edecek bir film ortaya koyduk."

Oyuncu Berna Üçkaleler ise Ediz Hun ile aynı filmde rol aldığı için çok şanslı olduğunu dile getirerek, "Ediz Hun'la oynamak benim için büyük onur. Kendisinin yılların verdiği tecrübeden sizi rahatlatmış olması, o sahneyi daha da büyütüyor olması çok güzeldi. Çok memnunum. Gerçekten inanamadım ben o çocuklara. Sanki çocuk değiller birer yetişkin gibi bize cevaplar verdiler. Çok keyif aldım." ifadelerini kullandı.

Yapımcılığını CNS Productions adına Serkan Günay'ın gerçekleştirdiği, 21 Ocak'ta vizyona girecek filmin konusu özetle şöyle:

"Kemal öğretmen (Ediz Hun) kızını tek başına büyütmek zorunda kalmıştır. Bu süreçte kızının eğitimine yüklenip onun oyun arkadaşı olmayı kaçırmıştır. Deniz öğretmen (Berna Üçkaleler) ise babasının küçükken onunla iş yoğunluğundan ilgilenememesinden şikayetçidir ve Kaktüs Koleji'ni ele geçirip satmayı planlamaktadır. Kemal öğretmen hem kızı ile kaçırdığı zamanı geri kazanmak hem de çocuklarımızın her birinin ne kadar değerli özel insanlar olduğunu kızına kanıtlamak için okullar arası festivali bahane ederek Deniz öğretmene bir yarış teklif eder. Deniz öğretmen yarışmayı kazanacağından emin olduğundan, hemen bu yarışma teklifini kabul eder. Ancak Popstar, Atom, Arabesk, Messi, Oburix, Ayaklı Gazete, Hack-i Can, Organiz ve Einstein'den oluşan çocuklar takımı işin rengini kökünden değiştirecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Şöhretler Okulu' filminin galası Üsküdar'da yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi
    12:03 Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi

    Türkiye Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından her yıl düzenlenen 'Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın Ardahan elemeleri, 16 Nisan 2024 Salı günü Ardahan Öğretmenevinde yapıldı. Çıldır İlkokulu öğrencileri, Çıldır ilçesini temsilen turnuvaya katıldı. Turnuva sonunda Mangala oyununda Tülin Ceren Koca ve Q-bitz oyununda Fatih Baydar isimli öğrenciler, il birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

  • Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı
    12:01 Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı

    Burdur'da Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen kaza sonucu, kavşağa kontrolsüz giren iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, polis karakolunun istinat duvarına çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    12:01 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcu maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Hırsızlar, çaldıkları altınlarla çalıntı araçla kaçtı. Polis, şüphelileri aramaya devam ediyor.

  • Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti
    12:00 Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti

    Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Macaristan Kütahya Fahri Konsolosu İsmet Güral ile birlikte Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti. Vali Işın, Büyükelçi Matis'i Kütahya'da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

  • Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi
    12:00 Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi

    Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, merkez binada görev yapan personelle bir araya gelerek hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Kotan, personelden işlerini layıkıyla yapmalarını istedi ve tasarruf tedbirleri alacaklarını belirtti.

  • Türkiye, üç kültürel mirası daha UNESCO'ya aday gösterdi
    11:59 Türkiye, üç kültürel mirası daha UNESCO'ya aday gösterdi

    Türkiye, Antep İşi Nakışı, Geleneksel Keçe Yapımı ve Yoğurt Yapımının Geleneksel Yöntemleri ve İlgili Sosyal Uygulamaları UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'ne eklemek için başvuruda bulundu. Türkiye, 2025 yılında yapılacak toplantıda bu başvuruların değerlendirilmesini bekliyor.

  • YÖK, Türkiye'deki Yabancı Öğrencilerle İlgili İddialara Yanıt Verdi
    11:59 YÖK, Türkiye'deki Yabancı Öğrencilerle İlgili İddialara Yanıt Verdi

    Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrencilerle ilgili gündeme getirilen iddialarla ilgili açıklama yaptı. YÖK, uluslararası öğrencilerin başvuru ve kayıt-kabul işlemlerinin Türk vatandaşı öğrenciler için herhangi bir hak kaybına neden olmadığını vurguladı. Açıklamada, Türkiye'deki uluslararası öğrencilerin çoğunluğunun kendi imkanlarıyla eğitimlerini sürdürdüğü ve ülkelerine döndüklerinde Türkiye'nin gönüllü elçileri olduğu belirtildi. YÖK, üniversitelerin uluslararası öğrenci ve bilim insanı hareketliliği için cazibe merkezi olmasını engelleyecek söylem ve paylaşımlardan kaçınılması gerektiğini de vurguladı.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohum Fidelerini Üreticilere Hibe Etti
    11:59 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohum Fidelerini Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından üretilen atalık yerli tohum fideleri, üreticilere hibe edildi. Dağıtım etkinliğine Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de katıldı.

  • İstanbul'da Kaçak Midye Operasyonu: 1,5 Ton Midye Ele Geçirildi, 3 Kişi Gözaltına Alındı
    11:58 İstanbul'da Kaçak Midye Operasyonu: 1,5 Ton Midye Ele Geçirildi, 3 Kişi Gözaltına Alındı

    İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde Deniz Polisi tarafından düzenlenen operasyonda, 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube ekipleri, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı sahilinde kaçak midye avcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 60 çuval içinde 1,5 ton ağırlığında kaçak midye bulundu. Olayla bağlantılı 3 şüpheli yakalandı ve 2 tekneye el konuldu. Şüphelilere yasak yerde midye avcılığı yapmaktan dolayı para cezası kesildi. Ele geçirilen midyeler denize geri döküldü.

  • Karabük'ün Ovacık ilçesinde eşinden görevi devralan muhtar
    11:57 Karabük'ün Ovacık ilçesinde eşinden görevi devralan muhtar

    Karabük'ün Ovacık ilçesinde yaşayan Kezban Şahin, tek aday olarak katıldığı seçimde 3 dönemdir muhtarlık yapan eşinden görevi devraldı. Şahin, köydeki eksiklikleri gidermek için çalışmalara başladı.

  • Özel birey Veli Can için renkli doğum günü kutlaması
    11:55 Özel birey Veli Can için renkli doğum günü kutlaması

    Kocaeli'nin Derince ilçesinde özel birey Veli Can Öndeş için düzenlenen doğum günü kutlamasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe'nin de katıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

  • Sultangazi'de at eti baskını: Kamyonetten at eti çıktı, ahırda ise 3 at bulundu
    11:55 Sultangazi'de at eti baskını: Kamyonetten at eti çıktı, ahırda ise 3 at bulundu

    Sultangazi'de at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine polis ve zabıta ekipleri harekete geçti. Kamyonette at eti ve sakatatları ele geçirilirken, ahırda ise 3 at bulundu. Şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam ediyor.


Advertisement