"Sokağa Atacak Halimiz Yok" - Son Dakika
Spor

"Sokağa Atacak Halimiz Yok"

"Sokağa Atacak Halimiz Yok"

Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’un sözleşmeli oyuncusunu olduğunu ve onunla ilgili bir teklif almadıklarını söyleyen Sümer, “Bu değerdeki bir oyuncumuzu kalkıp yok sayacak halimiz yok” dedi.

09.06.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, kısa süre içerisinde 1-2 transfer gerçekleştireceklerini söylerken, Burak Yılmaz'ın da kampta olacağını dile getirdi.

Fransa'nın Caen takımında forma giyen 30 yaşındaki stoper Damien da Silva'nın görüştükleri oyunculardan biri olduğunu  kaydeden Sümer, "Da Silva ile ilgileniyoruz. Pazarlık aşaması var" dedi.

Transferlerin geçmişteki araştırmalar ışığı altında yapıldığını dile getiren Sümer, "Yeni bilgiler edinerek ve çok güvenilir  referanslardan hareket ederek oyuncu katmaya çabalayacağız. Yararlılık değeri iyi olabilecek, maliyeti de uygun olacak oyuncuları bünyemize katmaya çalışacağız" diye konuştu.

'Etkilenme var'

Trabzon'da bulunan oyuncularla görüşmeye başladığını vurgulayan Özkan Sümer, şöyle devam etti:

"Belki oyuncuların tümüyle değil ama bazılarıyla bire bir görüşme yapacağım. Trabzon'da önce o çocuklara netlik kazandıracağız. Kafalarında bir yığın problemleri, kaygıları, dıştan etkilemeler var. Duygu ve düşüncelerin düzelmediği  yerde verimlilik sağlayamayız."

Sümer, Burak Yılmaz konusunda ise "Burak ile karşılıklı hiçbir görüşmemiz olmadı. Sözleşmeli oyuncumuz ve bize Burak ile ilgili gelen herhangi öneri, talep yok. Biz de var olan oyuncumuzu kalkıp sokağa atacak halimiz yok. Bizim oyuncumuz, kampta yer alacak. Bu değerdeki bir oyuncumuzu kalkıp 'yok' sayacak bir halimiz yok" yorumunu yaptı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Sokağa Atacak Halimiz Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement