Sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala kaza yaptı - Son Dakika
3.Sayfa

Sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala kaza yaptı

Sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala kaza yaptı Hafif ticari araç aydınlatma direğine çarparak durabildi Kahramanmaraş'ta trafik kazası: 1 yaralı Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç sürücüsü yaralandı.

23.05.2020 00:13  Güncelleme: 03:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala kaza yaptı

Hafif ticari araç aydınlatma direğine çarparak durabildi

Kahramanmaraş'ta trafik kazası: 1 yaralı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç sürücüsü yaralandı.

Kaza, Dulkadiroğlu ilçesi Doğukent Mahallesi Vezir Hoca Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvar üzerinde seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 46 BP 802 plakalı hafif ticari araç, direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan sürücü sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası devrilen aydınlatma direği yol dışı edildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala kaza yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala kaza yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ahır olarak kullanılan mağaraya kurtlar dadandı: 30 keçi ve 30 oğlak telef oldu
    13:30 Ahır olarak kullanılan mağaraya kurtlar dadandı: 30 keçi ve 30 oğlak telef oldu

    Hakkari'nin Depin Vadisi'nde hayvancılıkla geçimini sağlayan Bedel Akar'ın ahır olarak kullandığı mağaraya aç kurtlar dadanarak 30 keçi ve 30 oğlağı telef etti. Kurt saldırısı sonucunda yaralanan hayvanlar imha edilmek zorunda kalındı.

  • Gelibolu'da Kask Kullanmayan ve Ehliyetsiz Motosiklet Sürücülerine Denetim
    13:27 Gelibolu'da Kask Kullanmayan ve Ehliyetsiz Motosiklet Sürücülerine Denetim

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri tarafından kask kullanmayan, yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanan ve ehliyetsiz motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde çok miktarda cezai işlem uygulandı ve 5 motosiklet bağlanarak, yediemin otoparkına çekildi. Ayrıca GBT sorgusunda bir şahsın ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası tespit edilerek, gözaltına alındı. Gelibolu'da bu tür denetimlerin sürekli devam edeceği ve kask kullanımının yaygınlaştırılması amaçlandığı belirtildi.

  • Samsun'da Lisede Hademe Olarak Görev Yapan Şahıs Evde Bıçaklanarak Öldürüldü
    13:17 Samsun'da Lisede Hademe Olarak Görev Yapan Şahıs Evde Bıçaklanarak Öldürüldü

    Samsun'un Bafra ilçesinde bir evde bıçaklanarak öldürülen Salih Kaplanoğlu'nun, Bafra Ticaret Lisesi'nde hademe olarak görev yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Alanya'da okul bahçesindeki yılan itfaiye tarafından yakalandı
    13:15 Alanya'da okul bahçesindeki yılan itfaiye tarafından yakalandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir okulun bahçesindeki ağaçta yer alan yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalandı ve doğaya bırakıldı. İtfaiyenin yılanı yakalama çalışması ise öğrenciler tarafından alkış aldı.

  • Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:11 Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Afganistan uyruklu 33 kaçak göçmen yakalanırken, bir nakliyeci şüpheli ise gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca 1 araç, 13 can yeleği, 33 bin TL ve 200 dolar ele geçirildi. Yakalanan kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • Çanakkale'de 230 personel ve 80 ekip ile denetimler gerçekleştirildi
    13:09 Çanakkale'de 230 personel ve 80 ekip ile denetimler gerçekleştirildi

    Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 159 okul çevresi, 49 park/bahçe ve mesire alanı, 10 metruk bina ve çevresi, 31 büfe/bakkal vb. iş yeri, 18 kahvehane/kıraathane, 3 oyun salonu, 17 internet salonu, 5 iddia bayi, 13 içkili umuma açık istirahat ve eğlence yeri kontrol edildi. Denetimlerde 905 kişinin UYAP/GBT sorgusu yapıldı, 2 aranan şahıs yakalandı ve 265 araç kontrol edildi.


Advertisement