Sokak hayvanlarına özel klinik açıldı - Son Dakika
Güncel

Sokak hayvanlarına özel klinik açıldı

Sokak hayvanlarına özel klinik açıldı Sevimli Patiler kliniği Sokak hayvanlarına hizmet edecek Sokak hayvanları için daha önce birçok projeye imza atan Sultanbeyli Belediyesi minik dostlar için Sevimli Patiler Kliniği kurdu.

27.02.2021 12:09  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokak hayvanlarına özel klinik açıldı

Sevimli Patiler kliniği Sokak hayvanlarına hizmet edecek

İSTANBUL - Sokak hayvanları için daha önce birçok projeye imza atan Sultanbeyli Belediyesi minik dostlar için Sevimli Patiler Kliniği kurdu. Sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin beslenme ihtiyacının karşılanmasının yanında doğum ve tedavi işlemleri sevimli patiler kliniğinde yapılacak.

Sultanbeyli Belediyesi tarafından sokak hayvanları için daha önceleri yaptığı orman ve sokak beslemeleri ve su projelerinden sonra şimdi de sokak hayvanları için klinik açtı. Sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin beslenmesinin yanında hastalık, doğum, barınma gibi temel ihtiyaçları klinikte yapılacak. Sevimli patiler kliniğinin açılışına katılan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin açılışı yapıldıktan sonra hayvan severlere kedi aşkına defteri, hayvan kulübesi ve mama hediye etti. Sultanbeyli'de sokak hayvanlarının korunması ve beslenmesi için Sultanbeyli Belediyesi tarafından oluşturulan Sultanbeyli Hayvanseverler Platformu üyeleri de kliniğin açılışına hayvanları ile birlikte gelerek destek verdiler. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin açılıştan sonra klinikte incelemeler yaptı.

Sultanbeyli Belediye Başkan Hüseyin Keskin, "Sultanbeyli Belediyesi olarak sevimli patiler kliniğini hizmete açtık. Öncesinde ormanlarımızda yaşayan hayvanlarımız için su ve mama kapları koyarak daha sonrada bu noktaları her daim kontrol ederek minik dostlarımızın aç kalmaması susuz kalmamasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca farkındalık oluşturmak için hayvanseverler platformunu kurarak Sultanbeyli Belediyesi ve hayvanseverler platformu ile çeşitli etkinlikler yaptık. Şimdi burada minik dostlarımız için yaptığımız sevimli patiler kliniği açarak kedi ve köpeklerin daha sağlıklı tedavilerinin yapılması için uzman veterinerlerimizin eşliğinde bu çalışmayı yaptık. Halkımıza hayvanseverlerimize, hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.

Sultanbeyli Hayvanseverler Platformu Başkanı Hanım Kavak Mutlu, "Sultanbeyli'de sokak hayvanları için uzun zamandır mücadele ediyorduk. Belediye ile sürekli koordine halindeyiz, toplantılar yapıldı. İlk önce besleme istasyonları kuruldu. Sultanbeyli'de hem Belediye hem bizim platformun üyeleri gönüllüler sokak ve orman beslemeleri yaptık. Bir kliniğe ihtiyacımız vardı. Acil müdahalelerin yapılması hasta kedilerimizin, köpeklerimizin tedavisi için çok şükür şimdi böyle güzel bir yerimiz oldu. Özellikle Belediye Başkanımız Hüseyin Keskin ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyorum, sokak hayvanları için hayırlı olsun" dedi.

Sokak hayvanlarına özel klinik açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sokak hayvanlarına özel klinik açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement