Sokak Ortasında Dehşet Anları - Son Dakika
Güncel

Sokak Ortasında Dehşet Anları

Kartal'da bir kişi güpe gündüz sokak ortasında pompalı tüfek ile bacağından vurularak yaralandı.

30.12.2018 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal'da bir kişi güpe gündüz sokak ortasında pompalı tüfek ile bacağından vurularak yaralandı. Saldırgan yerdeki yaralıya yumruk ve tekme attıktan sonra aracını yaralının üzerine sürdü. Dehşet dolu o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Korkunç olay 19 Temmuz'da Petrol İş Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre birbirlerini tanıyan ve oto galeri işi yapan Serkan Yanıkgül (36) ile Volkan Çolak arasında daha önceden anlaşmazlık yaşandı. İkili arasında cep telefonundan hakaret ve küfürlü mesajlar nedeniyle tartışma yaşandı. Akşam saatlerinde Volkan Çolak, Serkan Yanıkgül'ün bulunduğu yere gelerek tekrar tartışmaya başladı.Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle tartışma büyümeden sona erdi. Bir süre sonra tekrar aracıyla gelen Volkan Çolak elindeki pompalı tüfek ile Yanıkgül'ü bacağından yaraladı.Saldırgan daha sonra yerdeki yaralıya tekme ve yumruk attıktan sonra aracı üzerine sürdü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Saldırgan Volkan Çolak daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

O ANLARI ANLATTI

Silahlı saldırı sonucu hastaneye kaldırılan Yanıkgül sol bacağından 6 defa ameliyat oldu. Saldırıya uğradığı olay anını anlatan Serkan Yanıkgül, "Bir arkadaşımızın oto galerisinde otururken, daha önce anlaşmazlık nedeniyle görüşmediğim bir arkadaş aracıyla geçerken benim motorumu görüyor. Yanıma gelerek tartışmaya başladık. Daha sonra aracıyla ayrıldı.Bir süre sonra silahla tekrar geliyor. Bacağıma ateş ediyor. Ben yere düşüyorum. Yerdeki tekme ve yumruk atıyor. Aracı üzerime sürüyor çekilmesem ezecekti" diye konuştu.

45 GÜN SONRA TAHLİYE OLDU

Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Yanıkgül "6 ameliyat oldum 5 ay sürecinde iyileşme var. Yarama bağlı parçalı kırıklı, sancılar ilk zamanlar çok yaşamıştım.Zamanla iyileşiyor. Olayın adli boyutu da var. Saldırgan serbest. 45 gün tutuklu kaldı. 28 Şubat'ta mahkememiz var. Mahkemeden önce serbest kaldı. Böyle bir dehşeti yaşayıp, şahsın serbest bırakılmasını anlayamıyorum. Ailecek çok büyük sıkıntılar yaşadık" diye konuştu.

"CAN GÜVENLİĞİMİZDEN ENDİŞE DUYUYORUM"

Eşi Efru Yanıkgül de hem maddi hem de manevi anlamda sıkıntılı günler yaşadığını belirterek "Eşim sağlığını kaybetti. 2 çocuğumuz var ben çalışamıyorum eşim çalışamıyor. Ayrıca can güvenliğimizden de endişe duyuyorum.Çünkü bu vahşeti yapan bir insan bize her şeyi yapabileceğini düşünüyorum. Böyle bir suçu işlemiş bir insanın serbest kalması mümkün olmaması gerektiğini düşünüyorum. İlk mahkememiz 28 şubat'ta. Şu anda dışarıda serbest olması bizi her anlamda üzüyor" diye konuştu.

SALDIRI KAMERADA

Sokak ortasında yaşanan silahlı saldırı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde Serkan Yanıkgül ile aracıyla gelen Volkan Çolak arasında tartışma yaşanıyor. Çolak elindeki pompalı tüfek ile ateş ediyor. Yanıkgül bacağından yaralanarak yere düşerken saldırganın tekme ve yumruk attığı görülüyor. Aracı yaralının üzerine süren saldırgan daha sonra olay yerinden uzaklaşıyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokak Ortasında Dehşet Anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi
    00:18 Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi

    Samsun-Ankara kara yolu Hacılı Geçidi mevkisinde H.B. idaresindeki 01 ATY 920 plakalı yonca yüklü tır şarampole devrildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve kaza nedeniyle yolun bir şeridi kapatıldı. Sürücü yara almadan kurtuldu ve ekipler tırı çekici yardımıyla kurtarmak için çalışma başlattı.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.


Advertisement