Sokak Ortasında Sopalı Dehşet - Son Dakika
Güncel

Sokak Ortasında Sopalı Dehşet

Sokak Ortasında Sopalı Dehşet

Şanlıurfa'da, bir pastaneci ile madde bağımlıları arasında çıkan tartışma sopalı kavgaya döndü.

15.01.2012 11:08  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, bir pastaneci ile madde bağımlıları arasında çıkan tartışma sopalı kavgaya döndü. İki grubun sopalarla birbirine vurması görenleri şaşkına çevirirken, olay polisin siren seslerinin duyulması üzerine tarafların ayrılması ile son buldu.Olay, gece geç saatlerde kentin en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bulvar üzerinde bulunan bir pastaneye gelen ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 2 kişi para istedi.Taleplerine olumsuz yanıt veren pastane işletmecisi ile madde bağımlıları arasında tartışma çıktı.

Ancak büyüyen tartışmada madde bağımlısı 2 genç yanlarındaki sopalar ile pastane işletmecisine saldırmak istedi. Pastane işletmecisi çevreden geçenlerin yardımıyla 2 kişiyi işyerinden uzaklaştırıp, telefonla yakınlarından yardım istedi. Bu sırada bulvar üzerinde bağıran 2 kişi ile pastane işletmecisinin çağrısı üzerine otomobil ile olay gelen bazı kişiler ellerinde sopalar ile bu kişilere saldırdı. Kısa sürede 2 grup birbirine sopalar ile vurmaya başlarken, yoldan geçen ve kavgayı engelleyemeyenler ile yaşananları korku dolu gözlerle izledi.

2 grubun kavgası bu sırada çok sayıda vatandaş tarafından da telefonla polise ihbar edildi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekiplerinin siren seslerini duyan, 2 grup sopaları bırakıp ara sokaklara dağılarak izlerini kaybettirdi. Olay yerine gelen polis, yerdeki sopaları toplayıp görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Kavga edenlere ulaşamayan polis, pastane işletmecisinin ifadesine başvurup, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokak Ortasında Sopalı Dehşet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement