Çocukların refüjde tehlikeli çiğ köfte keyfi - Son Dakika
3.Sayfa

Çocukların refüjde tehlikeli çiğ köfte keyfi

Gastronomi kenti Gaziantep'te bir grup çocuğun tehlikeli olmasına rağmen sağlı sollu akan trafiğin ortasındaki refüjde çiğ köfte yoğurduğu anlar kameralara yansıdı.

04.10.2020 08:57  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gastronomi kenti Gaziantep'te bir grup çocuk, tehlikeli olmasına rağmen yol ortasındaki refüje serdikleri bezin üzerinde çiğ köfte yoğurdu.

SAĞLI SOLLU AKAN TRAFİĞİN ORTASINDA PİKNİK YAPTILAR

Gaziantep'in Hacıbaba Mahallesi Sudeposu önünden geçen yol üzerindeki refüje bir örtü serip çiğ köfte yoğuran 3 kız çocuğu görenlerin dikkatini çekti. Yolda oluşabilecek tehlikelerin farkında olmayan çocuklar bir süre burada oturarak adeta piknik yaptı.

O ANLAR KAMERADA

Çocuklar, yanlarında getirdikleri içecek, domates, salata ve lavaş ekmek ile birlikte hazırladıkları çiğ köfteyi afiyetle yerken o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

YEŞİL OLAN HER YERDE SOFRALAR KURULUYOR

Öte yandan yöresel yemeklerinin yanı sıra kebabı ile meşhur olan Gaziantep'te vatandaşlar, serin ve yeşil buldukları her yerde yörenin lezzetlerini hem hazırlayıp hem de afiyetle yiyor. Yiyecek denilince marifetlerini sergilenmekten kaçınmayan çocuklar da aileleri gibi buldukları her fırsatta yöre lezzetlerini hazırlayıp, keyfini sürüyor.

Çocukların refüjde tehlikeli çiğ köfte keyfi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çocukların refüjde tehlikeli çiğ köfte keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement