Sokak Ortasında Yatan Sarhoş Kadını Taciz Etti, Çevredekiler İzledi - Son Dakika
Dünya

Sokak Ortasında Yatan Sarhoş Kadını Taciz Etti, Çevredekiler İzledi

ABD'de yerde yatan sarhoş kadını öperek taciz eden adamın görüntüleri tepki çekti. Çevredekilerin bir kısmı duruma müdahale ederken kimi ise adamı alkışlayarak bu çirkin görüntüye destek verdi.

07.02.2018 15:34  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz Pazar günü internette paylaşılan videoda, ABD'nin Las Vegas şehrinde bir adamın, aşırı sarhoş olduğu için kalabalık bir kaldırımda yatan bir kadını öperek taciz ettiği görüldü. Çevredekilerin çoğu izlemekle yetinirken bir kısmı ise olaya tepki gösterdi.

BİRBİRLERİNİ TANIYIP TANIMADIKLARI BİLİNMİYOR

Videoda kadının yanında boş bir alkol şişesi görülüyor. Yerde adan kadını taciz eden adam ve kadının birbirlerini tanıyıp tanımadıkları bilinmiyor. Adam kadının üzerine tamamen çullanıp öpmeye devam ettiği sırada kadının hafiften kendini çektiği anlaşılıyor.

KİMİ TEPKİ GÖSTERDİ KİMİ ALKIŞLADI

Olay yerinden geçenler çifte gülerek bakıp geçerken bir kadın ise adama kadınının durumunun nasıl olduğunu soruyor. Olayı izleyen bazı erkeklerinse adamı alkışladıkları görülüyor


Sokak Ortasında Yatan Sarhoş Kadını Taciz Etti, Çevredekiler İzledi

Sokak Ortasında Yatan Sarhoş Kadını Taciz Etti, Çevredekiler İzledi
Sokak Ortasında Yatan Sarhoş Kadını Taciz Etti, Çevredekiler İzledi

Son Dakika Dünya Sokak Ortasında Yatan Sarhoş Kadını Taciz Etti, Çevredekiler İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Ali Başkan: Evet Ben Irkçıyım; Yamyammmmmmmm Zenci !!!! 14 11 Yanıtla !!!: Ahmak herif bunun ten rengiyle ne alakası var insanda ahlak edep haya olmadıktan sonra !!! 6 2
  • tayhan: adam haklı yapsada hakkı var öz güvenli 1 19 Yanıtla
  • Cokta vifi: Bir kadın içip içip yol ortasında mal gibi yatıyorsa bırakın üzerine uzanan uzansın namusunu düşünen adam yerine kendini koyan bi kadın böyle öküz gibi içip sızmaz yola uzananada uzansınlar 11 9 Yanıtla tabiki wifi: Boyle icmemeli ama senin bilinc altindaki kadina karsi olan yobaz ve hayvani bakis acinin koksu hemen ortaligi sariyor. 20 5
  • bitlisli: insan insan olduğuna utaniyor ne diyelim 17 2 Yanıtla
  • aksoy: az içseymiş zilli 5 8 Yanıtla
  • Eyİnsanlık NereyeBöyle?: Allah insanı yarattıklarının en sereflisi olarak yarattı , öyle ki meleklerden bile üstün kıldı. Bize olan bu güvenin hakkını verip kendimizi kovulmuş ve lanetlenmiş şeytandan korumalı onun fisıldadiklarına kulaklarımızı tıkamalıyız 10 3 Yanıtla
  • Adana: İdam gelsin amerika 10 1 Yanıtla
  • zazs: Isin tuhaf yani baska ulkede olsa kimsenin lafi çıkmaz bizim ulkede olsa bunu ancak bizim ülkemiz insani yapar diye hayiflarlar. su bir kesindir ki bizim ülke insanın türü ve örneği dünyada yoktur. icimizde bazi kani bozuklar olmasa daha iyi olurdu ama yapacak birşey yok 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi ''sus payı'' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement