Sokak ortasında tartıştığı kişiyi defalarca bıçakladı - Son Dakika
3.Sayfa

Sokak ortasında tartıştığı kişiyi defalarca bıçakladı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışmada bir şahıs önce defalarca bıçaklandı daha sonra ise darp edildi. Şahsın durumunun ağır olduğu bildirildi.

25.08.2019 08:24  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Altındağ ilçesi Sakarya Mahallesi Plevne Caddesi üzerinde saat 01.00 sularındameydana gelen olayda, önce karı koca ve bir kadın grubu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırdı. Daha sonra taraflar arasında sözlü devam eden tartışmaya dahil olan erkek grubundan bir kişi tartıştıkları kadının kocasını vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı.

BIÇAKLAYAN ŞAHSI KOVALADI

Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan ve kanlar içerisinde kalan vatandaş, yerden kalkarak kendini bıçaklayan şüpheliyi kovalamaya çalıştı. Bıçaklayan şüpheli koşarak olay yerinden uzaklaşırken yaralı vatandaş ise ileride bulunan bir otomobile zarar vermek için geri döndü. Otomobile zarar vermeye çalışan yaralı, otomobilin sahibi olduğu iddia edilen kişi tarafından aldığı darbeler ve aşırı kan kaybı sonucunda yol kenarına yığıldı.

Sokak ortasında tartıştığı kişiyi defalarca bıçakladı

"ADAMA NE OLACAKSA OLSUN"

Olay yerinden uzaklaşmak isteyen otomobilin sürücüsüne engel olmak isteyen yaralı şahsın eşine sürücünün yanındaki kişi ise "adama ne olacaksa olsun" diyerek acılı kadına bağırdı. Acılı kadın kanlar içerisinde yerde yatan kocasına koştu.

KIYAFETLERİNİ ÇIKARIP TAMPON YAPTI

Gözyaşları içerisinde ağır yaralanan kocasına seslenen kadının yardımına ise çevredeki vatandaşlar koştu. Çevredeki vatandaşlar yaralı şahsa ilk müdahalesini yaparken yaralının eşi ise kıyafetlerini çıkarıp şahsa tampon uyguladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Yaralı şahıs, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı şahsın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis, kaçan bıçaklı saldırganı yakalama çalışması başlattı.

Sokak ortasında tartıştığı kişiyi defalarca bıçakladı
Sokak ortasında tartıştığı kişiyi defalarca bıçakladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sokak ortasında tartıştığı kişiyi defalarca bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Nüans: İnsanlık ölü 49 1 Yanıtla
  • dehşet: burası benim ülkem türkiye olamaz ne hale geldi bizim insanlarımız 32 2 Yanıtla Senin değil: Tabi Ortadoğunun geçiş yolu 19 1
  • Ahmet bayrak: Bu dünyada adam öldürmek fuhuş hırsızlık tecavüz yalan dolan cezasız. Ancak... Bu işin obur dünyası var. İnsan görünümlü mahlukatlar sanmasınlar ki var olmaları kendi ellerinden. 32 2 Yanıtla Ülkenin: Yüzde 99 u müslüman.yani öbür dünyaya İnanlar bu vahşiliği yapıyor 20 3
  • Sen : Bozdular insanları çok bozdular malum parti kahretsin 15 6 Yanıtla Parti kadar: Vay arkadaş insan önce kendini yetiştirmeyi denesin parti kadar kafana düşsün 0 3
  • mutlu: Büyükşehirlere vize getirilsin vukuatı olan en ufak suç işleyen memleketine geri gönderilsin şehirlerde maganda istemiyoruz 18 1 Yanıtla
  • Suskunluk: ALLAH korkusu olmadığı sürece insanoğlu herşeyi yapar 17 1 Yanıtla
  • Eeee: Hani bu bekçiler hani bu polisler demek ki ulkenin Başkentinde bile bu kadar saçma video çekilebiliyor. Yazık hiç kimsenin can ve mal güvenliği yok. 16 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.


Advertisement