Sokak ve Parklarda Bakım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Sokak ve Parklarda Bakım Çalışmaları

Sokak ve Parklarda Bakım Çalışmaları

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tüm mahallelerde sokak ve parklarda boya, bakım ve tamir işlemleri devam ediyor.

30.05.2017 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tüm mahallelerde sokak ve parklarda boya, bakım ve tamir işlemleri devam ediyor.

Sırasıyla tüm mahallelerde eşit hizmet ilkesini benimseyen Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve ekibi, Yeniçiftlik Mahallesinde park boyama ve tamir işlemleri, Türkmenli ve Çeşmeli mahallelerinde park ve sokaklarda bakım, onarım ve temizleme işlemlerine havaların ısınmasıyla yazlık nüfusta önemli derecede nüfus artışı olması ve parklara duyulan ihtiyacın artmasıyla birlikte hız kazandırdı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan İbrahim Uyan, "Daha düzenli ve temiz bir çevre için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Tüm mahallelerde belirli program dahilinde parklarda ve sokaklarda bakım, onarım ve boyama işlemlerimiz sürüyor. Mutlu bir halk iyi bir hizmetle oluşur. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimiz devam edecek" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sokak ve Parklarda Bakım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement