Sokakta dehşet; Çocuğun boğazından bıçakladığı çocuk öldü (2) - Son Dakika
Güncel

Sokakta dehşet; Çocuğun boğazından bıçakladığı çocuk öldü (2)

SORUŞTURMA KAPSAMINDA BİR ÇOCUĞUN İFADESİ ALINACAKDiyarbakır'da, Cihan Gider'i sokakta boğazından bıçaklayarak öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında D.B. (17) ile B.B. (8), polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.

31.07.2019 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SORUŞTURMA KAPSAMINDA BİR ÇOCUĞUN İFADESİ ALINACAK
Diyarbakır'da, Cihan Gider'i sokakta boğazından bıçaklayarak öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında D.B. (17) ile B.B. (8), polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. B.B., ailesine teslim edilirken, D.B. ise Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. D.B.'nin, yarın adliyede pedagog eşliğinde ifadesinin alınacağı öğrenildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokakta dehşet; Çocuğun boğazından bıçakladığı çocuk öldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement