Sokakta İdrar Yapma Kavgası: 1 Kişi Öldü, 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Sokakta İdrar Yapma Kavgası: 1 Kişi Öldü, 2 Kişi Yaralandı

Eskişehir'de park halindeki kamyonun arkasına girip idrarını yapan kişiye o sırada balkondan bakan biri müdahale etti. Çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

28.07.2017 11:11  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakında evlenecek olan Barış A. (25), arkadaşları Mustafa Ç. (25) ve İsmail Pişmiş (27) ile bir yakınlarına düğün davetiyesi vermek için Erenköy Mahallesi Aydıntan Sokak'a geldi. Bu sırada Barış A., park halindeki bir kamyonun arkasına gidip idrarını yaptı. Balkondan bu durumu gören bir vatandaş duruma müdahale etti. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay sonrası bir kişi hayatını kaybetti. 2 kişi ise yaralandı.

PARK HALİNDEKİ KAMYONUN ARKASINA GİDİP İDRARINI YAPTI

Yakında evlenecek olan Barış A. (25), arkadaşları Mustafa Ç. (25) ve İsmail Pişmiş (27) ile bir yakınlarına düğün davetiyesi vermek için Erenköy Mahallesi Aydıntan Sokak'a geldi. Bu sırada Barış A., park halindeki bir kamyonun arkasına gidip idrarını yaptı.

EVİN BALKONUNDAN BU DURUMU GÖREN VATANDAŞ SOKAĞA İNİP ADAMLA TARTIŞMAYA BAŞLADI

Evinin balkonundan bu durumu gören Cengiz A, (49) oğlu L.A. (16) ile birlikte sokağa inip Barış A., Mustafa Ç. ve İsmail Pişmiş'le "idrar yapma" meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

TARTİŞMA KISA SÜREDE BÜYÜDÜ, BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Barış A., Mustafa Ç. ve İsmail Pişmiş bıçakla yaralandı.

OLAY SONRASI BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan İsmail Pişmiş, kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralanan diğer iki kişinin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Gözaltına alınan baba oğul Cengiz A. ve L.A.'nın emniyetteki sorgusu sürüyor.

Sokakta İdrar Yapma Kavgası: 1 Kişi Öldü, 2 Kişi Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sokakta İdrar Yapma Kavgası: 1 Kişi Öldü, 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement