Söke CHP İlçe Yönetiminden Şok İstifa Kararı - Son Dakika
Yerel

Söke CHP İlçe Yönetiminden Şok İstifa Kararı

Söke CHP İlçe Yönetiminden Şok İstifa Kararı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Yönetimi sürpriz bir kararla istifa etti.

11.10.2014 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Yönetimi sürpriz bir kararla istifa etti. Söke CHP Yönetim Kurulu üyeleri tarafından imzalanan istifa dilekçesi İl Başkanlığı'na sunulurken, dilekçe sosyal medyada da paylaşıldı.

Pazar günü (yarın) yapılacak İl Kongresi öncesinde Söke CHP yönetim kurulunun istifa etmesi siyasi arenada şok etkisi yarattı. CHP Aydın İl Başkanlığı'na gönderilen İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya imzalı dilekçede; "Verilen sözlerin yerine getirilmemesi, ilçe başkanı ve ilçe yönetim kurulunun yok sayılmasından dolayı ilçe yönetimi olarak istifa ediyoruz" denildi.

İstifa dilekçesinin ekinde yönetim kurulu üyeleri Özen Tijen Şimşek, Semiha Yay, Veli Devrim Yerli, Erdal Altın, Yurdakoş Elgün, Müjgan Dalgıç, Sadık Yöntem, İsmail Şanlı, Şeref Palabıyık, Yaşar Başpehlivan, Kenan Doğan Yusuf Yaya'nın imzaları bulunurken; dilekçede yazan notta Murat Alagöz, Coşkun iltüzer, Bülent Yaylalı ve Zerican Çakır ile görüşme yapıldığı ve istifalarını onayladıkları belirtildi.

"PAZARTESİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR"

Hüseyin Akkaya Başkanlığı'ndaki CHP İlçe Yönetimin istifa ile ilgili Pazartesi günü kamuoyuna açıklama yapması bekleniyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke CHP İlçe Yönetiminden Şok İstifa Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement