Söke'de Çocuklara Tiyatro ile Çevre Bilinci - Son Dakika
Güncel

Söke'de Çocuklara Tiyatro ile Çevre Bilinci

Söke'de çocuklara tiyatro ile çevre bilinciAYDIN - Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme Vakfı ile Söke Belediyesi işbirliği ile çocuklara tiyatro ile çevre bilinci aşılandı.

24.10.2017 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'de çocuklara tiyatro ile çevre bilinci

AYDIN - Çevre Koruma ve Ambalaj Atıklarını Değerlendirme Vakfı ile Söke Belediyesi işbirliği ile çocuklara tiyatro ile çevre bilinci aşılandı. İlköğretim Okulları 3. Sınıf düzeyinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen tiyatro etkinliği Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleştirildi.

"Dönüşüm İyi Gelecek" adlı oyunun sahnelendiği interaktif oyunda katılımcı öğrencilere, başta atıkların ayrıştırılması olmak üzere çevrenin temiz tutulması ve doğanın korunmasına ilişkin mesajlar verildi. Öğrencilerin keyif alarak izlediği tiyatro oyunu; öğrencileri hem eğlendirdi, hem de eğitti.

Etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sağlayan ÇEVKO ve Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü kutlayan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş; çevrenin korunması ve duyarlı olmanın çok önemli olduğunu vurguladı.

Çere bilincini arttırmak üzere faaliyetlerin devam edeceğini belirten Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Lütfiye Öner; "Bu çevre etkinliklerini daha eğlenceli hale getirerek ÇEVKO ile işbirliği ile tiyatro etkinliği düzenledik. Çocuklara ne kadar çok şey öğretirsek, büyüklere de o kadar öğreteceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca okullara tek tek giderek çevre eğitim programlarımız devam edecek" diye konuştu.

Söke\'de Çocuklara Tiyatro ile Çevre Bilinci
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Söke'de Çocuklara Tiyatro ile Çevre Bilinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement