Söke'de Pamuk Depolarında Yangın - Son Dakika
Güncel

Söke'de Pamuk Depolarında Yangın

Söke\'de Pamuk Depolarında Yangın

Aydın'ın Söke ilçesine bağlı Güllübahçe beldesinde bulunan pamuk depolarında yangın çıktı.

03.01.2012 07:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke ilçesine bağlı Güllübahçe beldesinde bulunan pamuk depolarında yangın çıktı. Yangında ilk belirlemelere göre, tesislerde bulunan yaklaşık 400 ton pamuk zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, Söke 131 No'lu TARİŞ Tarım Satış Kooperatifi'ne bağlı Güllübahçe Pamuk Alım Depolarında, gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Söke, Kuşadası, Davutlar, Didim ve Güllübahçe Belediyelerine ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık iki saatte söndürüldü. Pamuğun için için yanan bir madde olması nedeniyle itfaiye ekiplerinin, nöbetçi bir ekip bırakacağı ve soğutma çalışmalarının sabaha kadar devam edeceği belirtildi.

TARİŞ Söke Pamuk Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tanyeri, yangının çıkış nedeninin henüz belirlenemediğini belirtirken, "Üzücü bir olay yaşadık. Bir depo 400 ton pamuk alıyor. 1.5 TL'den hesaplarsak maddi zarar yaklaşık 600 bin TL. İtfaiye ekipleri gerekli çalışmaları zamanında yaptı. Gerekli önlemler alındı. Olası bir tehlikeye karşı TARİŞ personeli ve nöbetçi itfaiye ekibi bekleyecek" dedi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Söke'de Pamuk Depolarında Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement