Söke'de Ulusal Satranç Turnuvasında Çekişme Nefes Kesti - Son Dakika
Yerel

Söke'de Ulusal Satranç Turnuvasında Çekişme Nefes Kesti

Söke\'de Ulusal Satranç Turnuvasında Çekişme Nefes Kesti

Bu yıl 5.’si gerçekleşen Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Ulusal Satranç Turnuvası sona erdi.

23.06.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 5.'si gerçekleşen Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Ulusal Satranç Turnuvası sona erdi. A Kategorisinde Mustafa Yılmaz, B Kategorisinde Hamza Buğra Özenç, C Kategorisinde Berhan Değirmenci ve İhsan Bezgal birinci oldu.

Aralarında satrançta Türkiye ve Uluslararası yarışmalarda önemli dereceleri bulunan Mustafa Yılmaz ve Kıvanç Haznedaroğlu'nun bulunduğu toplam 29 ayrı ilden 192 sporcunun mücadele ettiği 5. Söke Belediyesi Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası sona erdi.

Söke TAYEM Tesisleri Rıfat Köksal Konferans Salonunda 20 Haziran Cuma günü Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Ceren Zeytinoğlu'nun ilk hamlesi ile başlayan turnuva pazar günü yapılan final karşılaşmaları ile tamamlandı. Final karşılaşmalarında özellikle C kategorisinde Aydın'dan turnuvaya katılan genç sporcu Berhan Değirmenci ile İzmirli sporcu İhsan Bezal arasındaki berabere sonuçlanan karşılaşma nefesleri kesti.

Üç gün süren toplam 12 Bin 500 TL ödüllü turnuvanın kupa ve madalya töreninde konuşan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, turnuva için Anadolu'nun değişik il ve ilçelerinden gelen sporcuları ve ailelerini Söke de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanı Süleyman Toyran; Zeytinoğlu Ailesine, Satranç Federasyonu Aydın ve Söke temsilciliklerine de teşekkür etti. Başkan Toyran; "Satranç Federasyonunun önemli etkinliklerinin arasında yer alan ve merhum Remzi Zeytinoğlu adına bu yıl 5.'si gerçekleştirilen Turnuvaya olan yoğun ilgi bizleri mutlu etti. Turnuvamızı önümüzdeki yıl daha da büyük bir organizasyon ve katılımcı ile yapmayı arzu ediyoruz" dedi.

Dereceye giren sporcuların ödülleri Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Zeytinoğlu ailesi adına Bülent Zeytinoğlu, Belediye Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Levent Tuna, Satranç Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Yusuf Yazar ile Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Yusuf Kalın tarafından verildi.

Sonuçlar şöyle; A Kategorisi; 1. Mustafa Yılmaz, 2. Mert Yılmaz, 3.Erkin Karaokçu, 4.Kıvanç Haznedaroğlu, 5.Onur Uygur. B Kategorisi; 1. Hamza Buğrahan Özenç, 2. Onurhan Güner, 3. Ali Emre İnce, 4. Arda Baran Günhan, 5.Tuna Sarıtaç. C Kategorisi; 1.Berhan Değirmenci-İhsan Bezgal, 2. Latif Yalçın, 3. Eren Acar, 4. Alper Coşkun, 5. Rana Cinsel. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'de Ulusal Satranç Turnuvasında Çekişme Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement