Söke'deki kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Söke'deki kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı

Söke'deki kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktıAYDIN Aydın'ın Söke ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen ve 11 yaşındaki bir kız çocuğunun ağır yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

28.03.2023 21:43  Güncelleme: 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'deki kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı

AYDIN Aydın'ın Söke ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen ve 11 yaşındaki bir kız çocuğunun ağır yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, İsmet İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.N.B. isimli genç kız cadde üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinden çıktıktan sonra yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada ilçe merkezinden Yenikent yönüne hareket halinde olan M.G. yönetimindeki 48 AIR 231 plakalı hafif ticari araç genç kıza çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç kız, cadde kenarında park halindeki hafif ticari aracın altına savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç kız hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan C.N.B.'nin durumun ciddi olduğu, Söke'den Aydın ADÜ Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Yaşanan trafik kazasının ardından olay anına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde aracın 11 yaşındaki kıza çarpma anı ve sonrasında yaşananlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Söke\'deki kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Söke'deki kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement