Söke Yenihisarspor ile Karşılaşacak - Son Dakika
Yerel

Söke Yenihisarspor ile Karşılaşacak

Söke Yenihisarspor ile Karşılaşacak

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Söke'de sürdüren Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Sökespor bugün kendi sahasında 1.Amatör Küme ekiplerinden Yenihisarspor ile karşılaşacak.

13.09.2013 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Söke'de sürdüren Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Sökespor bugün kendi sahasında 1. Amatör Küme ekiplerinden Yenihisarspor ile karşılaşacak.

Yeni sezon öncesi tecrübeli antrenör Sabri Kalava ile anlaşan, geçtiğimiz sezondan sadece Sedat,Serhat, Molla ve Hüseyin'i kadroda tutan Sökespor, sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Transfere yoğunlaşan kırmızı-lacivertli ekip genellikle Sökeli oyunculara ağırlık veriyor. Geçen yılın başarılı takımlarından olan Sökespor U 19 takımından üç ya da dört oyuncu alacaklarını belirten Sökespor'un antrenörü Sabri Kalava, "Söke Gençlikspor'dan kaleci Ali, stoper Ali, orta saha oyuncusu Kadir, Çayelispor'dan Sökeli Özhan'ı aldık. Ayrıca Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na okumaya gelen İsmail'i aldık. Bozdoğan Belediyespor'dan Özgür Mahur ve Salavatlı Belediyespor'dan Hakan Kahraman'ı da transfer ettik"dedi.

ÖNCE YENİHİSAR,SONRA ORTACA

Pazar günü Söke'de 1. Amatör Küme ekiplerinden Yenihisarspor'u ağırlayacaklarını belirten Kalava, "Hafta içinde Çarşamba günü ise Muğla ekiplerinden Ortaca Belediyespor ile karşılaşacağız. Önümüzde 1 aylık süre var.Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz"diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Yenihisarspor ile Karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement