Sökespor'da Kemal Sayın Başkanlığa Seçildi - Son Dakika
Yerel

Sökespor'da Kemal Sayın Başkanlığa Seçildi

Sökespor\'da Kemal Sayın Başkanlığa Seçildi

Sökespor genel kurul toplantısını yaptı.

28.06.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sökespor genel kurul toplantısını yaptı. Aidatlarını ödemeyen üyelerin üyelikten çıkarılması tartışmalarının gölgesinde yapılan genel kurulda Kemal Sayın Başkanlık görevine getirildi. Yeni yönetim kurulu belirlendi.

Genel kurul toplantısında Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran divan başkanlığı görevini yaparken, divan kurulunda Yalçın İkizek ve İbrahim Muslu yer aldı. 95 genel kurul üyesinden 59'unun katıldığı genel kurulun açılışında konuşan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Tüzük gereği bugün az sayıda üyenin iradesi ile genel kurul yasal olarak yapılmışsa da, Sökespor'a gönül vermiş diğer üyelerinde kongrede oy kullanma hakları sağlanarak daha güçlü bir yönetimin oluşturulmasını arzu ediyoruz. Üç ay gibi kısa bir sürede yapılacak yeni bir düzenlemeyle daha geniş katılımlı bir genel kurulun yapılmasını diliyorum. Sökespor'u eski başarılı ve profesyonel günlerinde görmek hepimizin dileği" dedi.

Sökespor faaliyet, mali ve denetim kurulu raporlarının ibra edildiği genel kurul toplantısında; Sökespor'un 2012-2013 bütçesinin 257 Bin 199 TL, 2013-2014 bütçesinin 127 Bin 192 TL olarak gerçekleştiği, 2014-2015 tahmini bütçesinin ise 432 Bin TL olduğu açıklandı.

Tek listenin çıktığı genel kurulda yapılan seçimde Kemal Sayın Başkanlığı'nda Sökespor yönetimi İbrahim Muslu, Yalçın İkizek, Coşkun İltüzer, Mustafa Yağcı, Yusuf Yaya, Coşkun Oruçyüz, Ahmet Cumhur Sakız, İsmail Akalın, Gökhan Çavaş, Faik Ünal Kızılırmak'tan oluştu. Tamer Yiğit, İrfan Topakkaya ve Kenan Sarızeybek denetleme kurulunda yer alan isimler oldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sökespor'da Kemal Sayın Başkanlığa Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement