Solcu mu, Sağcı mı? - Son Dakika
Magazin

Solcu mu, Sağcı mı?

Kadir İnanır'dan Aydan Şener'e Ünlülerin İlginç Cevapları...

25.05.2008 03:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KADİR İNANIR'DAN AYDAN ŞENER'E ÜNLÜLERİN İLGİNÇ CEVAPLARI...

İtalya Başbakanı Berlusconi'nin 'sağcı kadınlar daha güzel oluyor' sözünü 'Solcu kadın sıkıcı, sağcı kadın ise keyifli' diyerek destekleyen şarkıcı Ege'ye ünlüler cevap verdi.

ERKEKLER DE SIKICI OLABiLiR

İki görüşün de ortasında olduğunu söyleyen Seray Sever, kadınları böylesine sınıflandırmanın çok yanlış olduğunu belirtti. Sever "Kadınlarımız görüşleri ne olursa olsun keyifli de olabilirler, sıkıcı da. Aslında erkekler de böyle olabiliyor. İnsanın görüşü ne olursa olsun kendisini geliştirmesi lazım. Kadınlar sadece güzel olmaya, gezmeye odaklanmamalı" dedi.

BİZİ SINIFLARA AYIRANLARI KABULLENEMİYORUM

Bir kadın olarak sınıflara ayrılmayı kabullenmediğini söyleyen Aydan Şener şöyle konuştu; "Ne saçma bir görüş. Herkes kendinden mesuldür. Bunları dile getirenlerin şunu gözlemlediklerini sanıyorum. Sol görüşlü kadınlar daha fazla bilgili, kültürlü, okumayı seven oluyorlar. Gündemi yakından takip ediyorlar. Sağ görüşlülerde bu pek olmuyor veya olamıyor. Bu o kişilerin sıkıcı veya daha iyi olduğunu göstermez. Sadece hayata nasıl baktıklarıyla alakalıdır. Sıkıcılık veya cana yakınlık kişinin kendisinden gelir. Görüşlerinden değil"

AZ OKUYUP GEZiYORLAR

Çok fazla sol görüşlü arkadaşı olduğunu söyleyen Adnan Şenses, hiçbirisinin sıkıcı olmadığını belirtti. Solcu kadınların çok okuduğunu belirten Şenses şöyle devam etti; "Solcu kadınlar hayatı gözlemler bilgilidir ve sesini duyurur. Sağcı kadınlar ise pek okumazlar, gezerler, yerler, içerler" dedi.

KAFAYI ÜŞÜTMÜŞ

Ünlü aktör Kadir İnanır Silvio Berlusconi'nin son zamanlarda iyice kafayı üşüttüğünü söyleyerek şarkıcı Ege'ye de göndermede bulundu. Kadir İnanır, 'Bir devlet adamının yaptığı icraatlardan çok gazetelerde boy boy kadınlarla olan görüşleri, fotoğrafları çıkar mı?. Kadın kadındır. İyisiyle kötüsüyle görüşü ne olursa olsun karşımızdadır, yanımızdadır. Olması gereken de budur' diyerek Berlusconi'yi yerden yere vurdu.

HEPSİ İÇ İÇE GEÇTİ

Ege'nin sözlerine katılmayan Berna Laçin kadınları sağcı, solcu diye ayırmanın çok yanlış olduğunu söyledi. Laçin, "Tüm görüşler artık iç içe geçmiş durumda. Baksanıza ülkemizde bile bir gün sağ partide olan biri bir başka gün sol partide yer alabiliyor. Kadına insan olarak bakmak gerekiyor. Görüşleri ne olursa olsun kadın kişilik olarak sıkıcı da olabilir, hareketli, keyif verici de" dedi.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Solcu mu, Sağcı mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement