SOLOTÜRK'ten nefes kesen gösteri - Son Dakika
3. Sayfa

SOLOTÜRK'ten nefes kesen gösteri

SOLOTÜRK'ten nefes kesen gösteri Tekirdağ'da 56'ıncısı düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali çerçevesinde SOLOTÜRK'ün uçuşları muhteşem gösterilere sahne oldu.

09.06.2022 21:31  Güncelleme: 21:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SOLOTÜRK'ten nefes kesen gösteri

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da 56'ıncısı düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali çerçevesinde SOLOTÜRK'ün uçuşları muhteşem gösterilere sahne oldu.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 56'ıncı Uluslararası Kiraz Festivali'nde Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi ekibi SOLOTÜRK, uçuş yaptı. Şehrin kıyı kesimleri ve Rumeli İskelesi üzerinde uçuş yapan Pilot Binbaşı Emre Mert ve Pilot Binbaşı Murat Bakırcı yaptıkları akrobatik hareketler ile izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Binlerce vatandaşın büyük ilgiyle izlediği gösterilerde 'SOLOTÜRK kalkışı' ve 'SOLOTÜRK tonosu' gibi hareketlerin yanı sıra uçağın hızının en az seviyeye düşürülerek gerçekleştirilen ve dünyanın en zor tekniklerinden biri olan 'saygı uçuşu' hareketini de gerçekleştiren pilotlar izleyenlerden tam not aldı.

Gösterileri TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in yanı sıra binlerce vatandaş ayakta izledi.

SOLOTÜRK\'ten nefes kesen gösteri
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa SOLOTÜRK'ten nefes kesen gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement