Soma'daki Kazada Ölen 2 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Soma'daki Kazada Ölen 2 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren servis midibüsünü şoförü Sedat Yıldırım ve tarım işçisi Gülfezar Zengin gözyaşları içinde Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.

10.04.2019 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren servis midibüsünü şoförü Sedat Yıldırım ve tarım işçisi Gülfezar Zengin gözyaşları içinde Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı. Aynı kazada yaralanıp hastaneye kaldırılan 10 kişiden 6'sı tedavilerinin ardından taburcu edildi. Savaştepe Devlet Hastanesi'ndeki durumu ağır olan 4 yaralı ise Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza, dün (salı) saat 17.00 sıralarında, Soma- Savaştepe yolu Yağcılı Mahallesi Kavşağı'nda meydana geldi. Soma'dan aldığı tarım işçilerini Balıkesir'in Savaştepe ilçesine götüren evli ve iki çocuk babası Sedat Yıldırım'ın (50) kullandığı 09 PK 933 plakalı midibüs kavşakta, iddiaya göre, kontrolsüz olarak anayola çıktığı ileri sürümen Murat Eden (48) yönetimindeki oksijen tüpü yüklü 06 DB 390 plakalı kamyona çarpmamak için ani fren yaptı. Savrularak kontrolden çıkan midibüs devrildi. Kazada 2 çocuk annesi Gülfezar Zengin (67) yaşamını yitirdi. Yaralanan 26 kişiden Hatice Alparslan ve Şengül Tursun ve midibüs şoförü Sedat Yıldırım Soma Devlet Hastanesi'ne, Hatice Çırak, Nazmiye Çetinkaya, Süleyman Öge, Safiye Yenel, Gülseren Karabulut, Sadriye Kandemir, Kadriye Kabak ve Cemile Başak Savaştepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar arasındaki midibüsü şoförü Sedat Yıldırım'ın hastaneye getirildiğinde durmuş olan kalbi doktorların müdahalesi ile tekrar çalıştırılıp, hayata döndürüldü. Ancak, alındığı yoğun bakım ünitesinde gece tekrar kalbi duran Yıldırım, yaşamını yitirdi. Böylelikle kazada ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

Soma ve Savaştepe Devlet Hastanesi'ndeki yaralılardan toplam 6'sı tedavilerinin ardından taburcu edildi. Savaştepe Hastanesi'ndeki durumu ağır olan 4 yaralı ise Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer 15 hafif yaralının tedavisi ise olay yerinde, sağlık ekipleri tarafından ayakta yapıldı.

Öte yandan kazaya neden olup, olay yerinden kaçtığı ileri sürülen ve daha sonra yakalanıp gözaltına alınan kamyon şoförü Murat Eden'in jandarmadaki işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.

TARIM İŞÇİSİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada yaşamını yitiren 2 çocuk annesi Gülfezar Zengin için bugün öğlen Balıkesir'in Savaştepe ilçesi Yolçatı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene AK Partili Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, yaşamını yitiren Zengin'in yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Zengin'in Makbule Mezarlığı'na götürülen cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.

MİDİBÜS ŞOFÖRÜ EŞİ VE KIZININ AĞLAMASI YÜREKLERİ DAĞLADI

Kazada yaşamını yitiren evli, 2 çocuk babası midibüs şoförü Sedat Yıldırım içinde öğlen Savaştepe'nin kırsal Minnetler Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Yıldırım'ın eşi Ayşe Yıldırım, çocukları Pelin Yıldırım ve Aykut Yıldırım, diğer yakınları ve sevenleri katıldı. Cenazede Ayşe Yıldırım ve çocuklarının gözyaşı dökmesi yürekleri dağladı. Kılınan namazın ardından Yıldırım'ın Minnetler Mahallesi Mezarlığı'na götürülen cenazeis toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soma'daki Kazada Ölen 2 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement