Soma'daki Maden Şehitleri Anılıyor - Son Dakika
Güncel

Soma'daki Maden Şehitleri Anılıyor

Kırklareli'nde bazı sendika ve sivil toplum örgütü üyelerinden oluşan bir grup, Manisa'nın Soma ilçesinde 301 madencinin hayatını kaybettiği facianın yıl dönümü dolayısıyla yürüyüş düzenledi.

13.05.2015 20:58  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nde bir grup, Soma'da şehit olan madencileri andı Kırklareli'nde bazı sendika ve sivil toplum örgütü üyelerinden oluşan bir grup, Manisa'nın Soma ilçesinde 301 madencinin hayatını kaybettiği facianın yıl dönümü dolayısıyla yürüyüş düzenledi. Şevket Dingiloğlu Parkı'nda toplanan gruptakiler, çeşitli dövizler taşıyıp sloganlar atarak Kültür Anıt Parkı'na yürüdü. Grup üyelerine vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.

Grup adına açıklama yapan Salim Şen, Soma'da hayatını kaybeden 301 kişinin unutulmadığını söyledi. Öte yandan, bir grup üniversite öğrencisi de İstasyon Caddesi'nde toplandı. Üzerlerinde madenci kıyafeti bulunan öğrenciler, yüzlerine kömür sürüp, ağızlarını siyah bantla kapattı. Caddeye kömür ve ekmek koyan öğrenciler, sessiz bir şekilde yaklaşık iki saat ayakta bekleyerek 301 madenciyi andı.

Soma\'daki Maden Şehitleri Anılıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Soma'daki Maden Şehitleri Anılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement