Soma Kaymakamı Karataş, Bayat ve Karacakaş Köylerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Soma Kaymakamı Karataş, Bayat ve Karacakaş Köylerini Ziyaret Etti

Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, İlçeye Bağlı Bayat ve Karacakaş Köylerini Ziyaret Etti.

18.02.2011 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, ilçeye bağlı Bayat ve Karacakaş köylerini ziyaret etti.

Kaymakam Karataş, köyleri ziyaret programı kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Duman, İlçe Özel İdare Müdürü Hüdaverdi Aksu, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Aykut Özaydemir, İlçe Tarım Müdürü İsmail Kaya ve İlçe Müftüsü Emanullah Polat ile Bayat ve Karacakaş köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerde köy muhtarlarından, yapılan çalışmalar ve köyün ihtiyaçları hakkında bilgi alan Karataş, vatandaşların da sorunlarını dinledi.

Karataş, Bayat köyünde yolların kilit parke taşı kaplanması çalışmalarının tamamlanması için destek sözü verirken, Karacakaş'ta köylülerin serada yetiştirdikleri ürünler için pazar bulmakta zorlandıkları yönünde illettikleri sıkıntıyla bizzat ilgileneceğini söyledi.

Köy meydanında bulunan köy kahvehanesinin, köy konağına çevrilmesi projesi için de gerekli başvuruların yapılmasını isteyen Karataş, köy ilköğretim okulu ile kız Kur'an kursunu da ziyaret etti.

Karataş, Karacakaş Köyü Kız Kur'an Kursu için önceki ziyaretinde temin etmek için söz verdiği klimayı beraberinde getirerek, kurs yetkililerine teslim etti.

Karacakaş köyü ziyaretine, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti Soma İlçe Başkanı Ali Özkan ve bazı il genel meclis üyeleri de katıldı.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma Kaymakamı Karataş, Bayat ve Karacakaş Köylerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement