Sömestr Tatilinde Sanat Çocuklar İçin Zorlu'da! - Son Dakika
Güncel

Sömestr Tatilinde Sanat Çocuklar İçin Zorlu'da!

Zorlu Alışveriş Merkezi, sömestr tatilinde minik ziyaretçilerine keyifli vakit geçirmeleri için 22 Ocak'tan 13 Mart'a kadar sürecek bir dizi etkinlik düzenliyor.

19.01.2016 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minik ziyaretçiler, Da Vinci'den Picasso'ya, Van Gogh'tan Monet ve Degas'a kadar bir döneme damgalarını vurmuş önemli sanatçıları, atölye çalışmaları ve interaktif oyunlarla tanıma fırsatı yakalayacak.

Zorlu Alışveriş Merkezi, çocukları yarıyıl tatilinde eğlenirken öğrenmeye çağırıyor. Minik ziyaretçiler 22 Ocak 13 Mart tarihleri arasında kurulacak etkinlik alanında yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı yakalayacaklar. Etkinliklere katılan çocuklar Picasso için tasarlanan özel alanda kağıttan heykeller yapacak, Da Vinci alanında günlük malzemelerden minik mekanizmalar tasarlayacak, Monet alanında kendi küçük su bahçelerini yaratacak, Van Gogh alanında ayçiçeklerini tasarlayıp ışıklandırırken Degas alanında ise kendi balerin maketlerini oluşturup diledikleri gibi boyayacaklar.

"Sanat çocuklar için Zorlu'da" etkinliği Picasso ile başlıyor

22 Ocak- 31 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek atölye çalışmasında Picasso'nun en önemli eserlerinden biri olan At Kuyruğu Saçlı kızın hikayesi anlatılacak interaktif oyunlarla desteklenerek çocuklara anlatılacak.

İnteraktif oyunlar sayesinde etkniliğe katılan çocuklar, kendilerini hikayenin bir parçası olarak hissedecek. Minik ziyaretçiler aynı zamanda Picasso alanında atık malzemelerden yaratıcı heykeller tasarlayacaklar.

Eğlencenin ve Öğrenmenin Harmonisi

Düzenlenen etkinlikler kapsamında mini katılımcılar sanatçılara özel olarak tasarlanan alanda drama eğitmenlerinden etkinliğe konu olan tablonun hikayesini dinleyecek ve toplu drama eşliğinde sanatçılar hakkında bilgi sahibi olacak. İnteraktif oyunlar eşliğinde minik ziyaretçiler sanatçıların en önemli eserlerini çizerken, sanatçıların eserlerini manyetik panoda özellikleriyle eşleştirmeyi öğrenecekler.

Etkinlikler hergün Metro Kat'ında haftaiçi 12.00-19.00 arası, Cuma ve Cumartesi günleri ise 12.00'den 20:00'e kadar devam edecek.

Sanatçıların atölye alanlarının tarihleri:

Picasso: 22-31 Ocak
Da Vinci: 1-14 Şubat
Van Gogh: 15-28 Şubat
Claude Monet: 29 Şubat-6 Mart
Degas: 7 Mart-13 Mart

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sömestr Tatilinde Sanat Çocuklar İçin Zorlu'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement