Sömestre Tatilinde Dünya Ayaklarınızın Altında! - Son Dakika
Güncel

Sömestre Tatilinde Dünya Ayaklarınızın Altında!

19 Ocak - 21 Şubat tarihleri arasında Tanzanya'dan Lapland'e, Myanmar'dan Peru'ya, Güney Hindistan'dan Etiyopya'ya kadar birbirinden ilginç 10 tur seçeneğiyle, size hayallerinizin sömestre tatilini geçirme fırsatı sunuyor.

01.12.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgün ve konforlu seyahat arayışındaki gezginlerle birlikte dünyanın farklı noktalarını keşfeden Gazella Turizm,

Etiyopya ve Timkat Festivali: Afrika'da dünyanın en ilginç geleneklerine sahip kabilelerine ev sahipliği yapan Etiyopya zamanın ötesinde bir yolculuk... 19 - 30 Ocak tarihlerinde yapılacak tur, Addia Ababa, Arba Minch, Jinka, Turmi ve Lalibela bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 5 yıldızlı otel ve lodge'larda konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri ve tüm yemekler dâhil 4.600 dolar.

Güney Hindistan: İngiliz hakimiyetinin Hint mistisizmiyle buluştuğu topraklarda uzun soluklu bir seyahat... 24 Ocak - 1 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Mumbai, Mahabalipuram, Madurai, Periyar, Kumarakom ve Cochin bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 5 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri ve tüm yemekler dâhil 3.590 dolar.

Myanmar: Gerçek ile gerçek üstü arasındaki ince sınır çizgisinin keşfi... 24 Ocak - 3 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Yangon, Inle Gölü, Mandalay ve Bagan bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 4 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri ve tüm yemekler dâhil 3.650 dolar

Peru - Bolivya: İnka medeniyetinin izinden Güneş İmparatorluğu'nun yeniden keşfi... 27 Ocak - 7 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Lima, Kutsal Vadi, Cuzco, La Paz ve Puno bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri, 9 öğle ve 8 akşam yemeği dâhil 5.190 dolar.

Küba: Eskiyle yeninin, gelenekselle modernin buluştuğu renkli ülkede, dans ve müzik dolu bir seyahat... 29 Ocak - 6 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Havana ve Cayo Santa Maria bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 5 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri, 6 öğle ve 7 akşam yemeği dâhil 2.840 dolar.

Vietnam - Kamboçya: Güneydoğu Asya'nın en mistik iki ülkesinde, güler yüzlü insanların diyarına yolculuk... 29 Ocak - 8 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Hanoi, Halong Bay, Ho Chi Minh City (Saigon), Siem Reap ve Phnom Penh bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri, 9 öğle ve 8 akşam yemeği dâhil 3.300 dolar.

Fas ve Sahra Çölü: Kuzey Afrika'nın sürprizli ve bereketli yüzüne seyahat... 30 Ocak - 6 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Kazablanka, Fez, Erfoud, Boumalne ve Marakeş bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri ve tüm yemekler dâhil 1.690 avro.

Hindistan: Farklı dinlerin ve kültürlerin buluşma noktasına yolculuk... 30 Ocak - 7 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Delhi, Jaipur, Agra ve Varanasi bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 5 yıldızlı otellerde konaklama, 7 öğle ve 7 akşam yemeği, tüm ekstra turlar ve kişiye özel havalimanı-ev transferleri dâhil 2.390 dolar.

Lapland: Kutup ışıkları altında ren geyikleri ve Husky köpekleriyle kızak yapabileceğiniz, masalsı bir düş ülkesine yolculuk... 3 - 6 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Rovaniemi bölgesini kapsıyor. Türkiye'de ilk kez Freebird Havayolları özel seferiyle direkt uçuş olanağı sunan turun fiyatı, 4 yıldızlı superior otellerde konaklama, 2 öğle yemeği, tüm ekstra turlar ve kişiye özel havalimanı-ev transferleri dâhil 1.290 avro.

Fotoğraf Turu/ Rajastan: Hindistan'ın en renkli ve hareketli eyaletine büyülü bir seyahat... 4 - 15 Şubat tarihlerinde fotoğraf sanatçısı Faruk Akbaş önderliğinde yapılacak tur, Jodhpur, Jailsalmer, Rohet, Ranakpur, Udaipur, Jaipur ve Delhi bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama, 10 öğle yemeği ve 10 akşam yemeği, tüm ekstra turlar ve kişiye özel havalimanı-ev transferleri dâhil 2.990 dolar.

Fotoğraf Turu/ Büyük Göçler Tanzanya: Burak Doğansoysal önderliğinde, 4x4 araçlarla belgesellerde gördüğünüz yabani hayvanların peşinde, geleneksel yaşam tarzlarını sürdüren Tanzanya kabilelerinin arasında, muhteşem fotoğraf kareleri yakalama fırsatı... 15 - 21 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Arusha, Manyara, Ndutu ve Ngorongoro bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, konforlu kamp ve lodge'larda konaklama, tüm ekstra turlar, öğle - akşam yemekleri ve kişiye özel havalimanı-ev transferleri dâhil 2.500 dolar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sömestre Tatilinde Dünya Ayaklarınızın Altında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement