Son dakika haberi! 2 POLİSİ ŞEHİT ETTİKTEN SONRA ÖLÜ ELE GEÇİRİLEN ŞÜPHELİ TOPRAĞA VERİLDİ-- - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! 2 POLİSİ ŞEHİT ETTİKTEN SONRA ÖLÜ ELE GEÇİRİLEN ŞÜPHELİ TOPRAĞA VERİLDİ--

Son dakika haberler: ŞANLIURFA'da Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile Polis Memuru Cemal Bozkurt'u şehit eden, düzenlenen operasyonla ölü ele geçirilen Mehmet Aslan toprağa verildi.

11.03.2022 14:04  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞANLIURFA'da Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile Polis Memuru Cemal Bozkurt'u şehit eden, düzenlenen operasyonla ölü ele geçirilen Mehmet Aslan toprağa verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile Polis Memuru Cemal Bozkurt, silah kaçakçılığı yapıldığı iddiası üzerine takibe aldıkları otomobilin önünü Mevlana Caddesi'nde araçlarıyla kesti. Araçtan inen polis memurlarına şüpheli Mehmet Aslan ateş açtı. Yaralanan Binici ve Bozkurt, kaldırıldıkları hastanede şehit oldu.

Saldırının ardından yaya olarak kaçan şüphelinin yakalanması için kent genelinde operasyon başlatıldı. Polis ve jandarma özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda, Mehmet Aslan kent merkezine 24 kilometre mesafedeki kırsal Kaynaklı Mahallesi'nde ölü ele geçirildi.

Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından bugün yakınları tarafından teslim alınan Mehmet Aslan'ın cenazesi Bediüzzaman Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Ali LEYLAK- Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)-

Son dakika haberi! 2 POLİSİ ŞEHİT ETTİKTEN SONRA ÖLÜ ELE GEÇİRİLEN ŞÜPHELİ TOPRAĞA VERİLDİ--
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! 2 POLİSİ ŞEHİT ETTİKTEN SONRA ÖLÜ ELE GEÇİRİLEN ŞÜPHELİ TOPRAĞA VERİLDİ-- - Son Dakika


Advertisement