Abdullah Gül'ün koruma polisinin çarptığı yaya hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Abdullah Gül'ün koruma polisinin çarptığı yaya hayatını kaybetti

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün koruma polisinin kullandığı otomobil, Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan vatandaş hayatını kaybetti.

18.10.2020 09:47  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz Perşembe günü saat 16.45 sıralarında Şişli Büyükdere Caddesi Zincirlikuyu istikametinde meydana gelen kazada, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün koruma polisi E.D., 34 UJ 5696 plakalı otomobille yolun karşısına geçmeye çalışan Yusuf Yücel'e çarptı.

GÜL'ÜN KORUMASININ ÇARPTIĞI YAYA ÖLDÜ

Çarpma sonucu havalanan Yücel, metrelerce sürüklenerek ağır yaralandı. Araçta ise maddi hasar meydana geldi. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Yücel'i yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Ancak ameliyata alınan Yücel, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün koruması kaza yaptı: 1 ölü

"ÖLÜMCÜL BİR KAZA OLDUĞUNU SÖYLEDİLER"

Kazayla ilgili konuşan bir vatandaş, "Burada araçlar sıralı bir vaziyetteydi, çok sayıda polis vardı. Çok kalabalıktı, ölümcül bir kaza olduğunu söylediler. Ancak erkek mi bayan mı kim olduğunu bilmiyorum. Zaten 1 saat geçtikten sonra olay yeri dağıldı. Abdullah Gül'ün koruması olabilir ama tabi ben bilemiyorum. Olay yerine kadar gitmedim" dedi.

YAKLAŞIK 1 SAAT İNCELEME YAPILDI

Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yaparak tutanak tuttu. Yaklaşık 1 saat boyunca yapılan inceleme ve çalışmaların ardından otomobil olay yerinden çekilirken, sürücü E.D. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Abdullah Gül\'ün koruma polisinin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Abdullah Gül'ün koruma polisinin çarptığı yaya hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bre: Geçenlerde yine böyle arabayla gidiyorum. Birini koruyacaz diye yol almak için dibime kadar girip çekilmem için bizi zora sokmuşlardı. Neredeyse biz kaza yapacaktık. Dikkat edin lütfen. 42 1 Yanıtla
  • müslüman: insan gıbı surmesı gerek . korumanın kısas edılmesı gerek yanı öldurulmelı ve bu kanunen yapılmalı 5 15 Yanıtla
  • yandaş: hala akpli olsan konu kapanırdı abdullah emmi ama artık muhalif olduğun için koruma polisinle vedalaşabilirsin :) 0 0 Yanıtla
  • ertan: acaba sonuç ne olur 0 0 Yanıtla

Advertisement