Şişli'de taksi sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Şişli'de taksi sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi

Şişli'de taksi sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildiİSTANBUL İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ticari taksilere yönelik Şişli Büyükdere Caddesi'nde denetim yaptı.

17.01.2022 13:24  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de taksi sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi

İSTANBUL İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ticari taksilere yönelik Şişli Büyükdere Caddesi'nde denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 2 sürücüye seyir halinde telefon kullanmaktan toplam 854 TL para cezası kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ticari taksilere yönelik Şişli Büyükdere Caddesi'nde denetim yaptı. Denetimde durdurulan araçların ruhsatı, belediye izin belgeleri ve sürücülerin ehliyetleri kontrol edildi. Yapılan denetimler kapsamında iki sürücüye araç kullanırken telefon kullanmakta toplam 854 TL para cezası kesildi. Denetimler kapsamında ceza kesilen bir sürücü telefona bakmadığı konusunda ısrar edip, ispat isteyince polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

"Gelsin konuştuğumu ispat etsin"

Araç içerisinde telefon kullanmaktan ceza yiyen ve ısrarla telefon kullanmadığını iddia ederek polis ekiplerine zor anlar yaşatan taksi sürücüsü Ahmet Kaya, "Telefonla konuşmadım. Kim diyor onu, gelsin buraya ispat etsin. Gelsin konuştuğumu ispat etsin. Ben telefonla konuşmadım. Konuştuğum en son dakikayı size göstereyim. Telefonla konuşsam dakikası olur zaten. Orada şarjda duruyordu, az önce çıkardım. Yapmayın Allah aşkına. Bana getirir misiniz o telefonla konuştu diyeni. İspat etsin. Telefonla nasıl konuşabilirim. Ben size anlatabiliyor muyum? Türkçe mi konuşuyorum, yabancı dilde mi konuşuyorum" diyerek önce cezayı imzalamadı.

"O telefonu elime aldıysam ellerim kökünden kırılsın"

Polis ekiplerine direnmekte ısrar eden Kaya, "Siz beni anlıyor musunuz? Bunu gören kişi gelsin, ispat etsin, belge göstersin bana. İspat istiyorum resimli olarak. O telefonu elime aldıysam ellerim kökünden kırılsın. Cezamı alayım o zaman. Ben ispat istiyorum. İspat edilsin 2 bin TL ödemeye razıyım" diye konuştu.

"İnsanlara maske tak demekten yorulduk"

Öte yandan maske takmadığı için yolcuyu almadığını söyleyen bir sürücü ise, maske takmayan yolculara sitem ederek, " Yolculara maske tak demekten yorulduk" dedi.

Maske takmayan yolcuyu önce uyardığını ve maske takmamakta direnince de arabaya almadığını söyleyen taksi sürücüsü Hacı Mehmet Yaman, " Masken var mı diye sordum. Yok dedi. Ben ne yapayım şimdi? Ben bütün gün bu maskeyi takıyorum. Ben hangi biriyle uğraşayım. Kimse maske takmıyor. Benim suçum ne? Beni yolun ortasında durdurdu. Maskesi takılı olsa neyse. Ben bu maskeyi sürekli takıyorum. İnsanlara maske tak demekten yorulduk. Ben kaç yıldır bu işi yapıyorum, bir sabıkam bir şeyim var mı? Burada benim suçum ne? Ben yalan söylemem" diyerek kendini savundu. Polis ekipleri de sürücüyü cezai işlem uygulamadı.

Şişli\'de taksi sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şişli'de taksi sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Keşan'da şüphelinin üst aramasında uyuşturucu ve 6 bin 900 TL ele geçirildi
    16:20 Keşan'da şüphelinin üst aramasında uyuşturucu ve 6 bin 900 TL ele geçirildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan bir şüphelinin üst aramasında, uyuşturucu ve uyuşturucu madde satışından elde edilmiş olabileceği değerlendirilen 6 bin 900 TL ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Keşan'da Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
    16:19 Keşan'da Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 2 ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu ele geçirildi. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları araçlarda S.Ç. ve M.K. isimli şahısların üst aramalarında 2 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet fişek buldu. Ayrıca, şüphe üzerine durdurulan C.K.'nin üst aramasında ise şeffaf poşet içerisinde 5,13 gram kimyasala bulanmış tütün ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.

  • Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Motosikletlere Göz Açtırmadılar
    16:17 Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Motosikletlere Göz Açtırmadılar

    Bolu'da yaya ve bisiklet harici girişin yasak olduğu İzzet Baysal Caddesi'nde polis ekipleri, kurallara uymayan motosiklet ve elektrikli motosiklet sürücülerine para cezası kesti. Ekiplerin ilerleyen günlerde kent genelinde önlemleri sıkılaştıracağı belirtildi.

  • Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi
    16:16 Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi

    Bartın'ın Kemerköprü Mahallesi'nde bir moto kurye ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda kurye yaralanırken, taşıdığı sipariş ise başka bir kurye tarafından gideceği adrese teslim edildi. Yaralı kurye ise hastaneye kaldırıldı.

  • Konya Ereğli'de 135 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi
    16:15 Konya Ereğli'de 135 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi

    Konya'nın Ereğli ilçesinde jandarma tarafından yapılan çalışmalarda bir otomobilde 135 kilo kaçak tütün ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok yol kontrolünde M.P.'nin kullandığı otomobilde yapılan aramada kaçak tütünler bulundu. M.P. gözaltına alınırken, ele geçirilen malzemelere el konuldu.

  • Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak kaza yaptı
    16:02 Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak kaza yaptı

    Ümraniye'de el freni çekilmeyen bir otomobil, yokuş aşağı kayarak önce yolun kenarındaki taşlık alana vurdu ve ardından takla atarak durabildi. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Antalya'da İş Yeri Çıkışında İki Kişi Minibüsle Ezildi
    15:58 Antalya'da İş Yeri Çıkışında İki Kişi Minibüsle Ezildi

    Antalya'da bir iş yerinden çıkan ve tartıştıkları anlaşılan iki kişi, iş yeri sahibinin yakını olduğu iddia edilen iki kişi tarafından minibüsle ezildi. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralı olarak kurtuldu. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Aksaray'da 300 bin liralık ziynet eşyası ve 200 bin liralık elektronik malzeme çalan hırsızlar yakalandı
    15:57 Aksaray'da 300 bin liralık ziynet eşyası ve 200 bin liralık elektronik malzeme çalan hırsızlar yakalandı

    Aksaray'da bir evden 300 bin liralık ziynet eşyası, 200 bin liralık da elektronik malzeme çalan ve sonra da eşyaları kırıp parçalayan hırsızlar polisin operasyonuyla yakalandı. Evi soyulan kadın cep telefonuyla evini görüntülerken paramparça gördüğü eşyaları karşısında 'Hırsız da böyle mi yapar?' diye sitem etti. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement