Son dakika haberi: Gaziosmanpaşa'daki cinayete ilişkin gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi: Gaziosmanpaşa'daki cinayete ilişkin gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı

Son dakika haberi... Gaziosmanpaşa'da husumetlisi zannettiği araca ateş ederek 21 yaşındaki Yunus Emre Duman'ı öldüren şüpheli ile beraberindeki 5 kişi çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

08.12.2021 22:26  Güncelleme: 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa'da husumetlisi zannettiği araca ateş ederek 21 yaşındaki Yunus Emre Duman'ı öldüren şüpheli ile beraberindeki 5 kişi çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziosmanpaşa ilçesi Sarıgöl Mahallesi'nde 5 Aralık günü saat 23.00'te yaşanan olayda, bir kişi husumetlisinin aracına benzettiği 21 yaşındaki Yunus Emre Duman'ın aracına ateş etmiş, Yunus Emre Duman vücuduna isabet eden iki adet kurşunla hayatını kaybetmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarda olayı gerçekleştiren 18 yaşından küçük E.S. ile birlikte olayla ilgileri bulunduğu belirlenen C.K., E.D., O.H., B.B. ve N.S. gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler gün içerisinde adliyeye sevk edildi. Olayı gerçekleştiren E.S. ile birlikte olayla ilgisi bulunan 5 kişi çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Caner Sönmez/İHA)

Son dakika haberi: Gaziosmanpaşa\'daki cinayete ilişkin gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi: Gaziosmanpaşa'daki cinayete ilişkin gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.


Advertisement