İstanbul'da kaçak nargile tütünü operasyonu - Son Dakika
3. Sayfa

İstanbul'da kaçak nargile tütünü operasyonu

İstanbul'da kaçak nargile tütünü operasyonu Esenyurt'taki bir adreste 485 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi İstanbul'da 7 ilçede kaçak nargile tütünü operasyonu düzenlendi.

11.05.2021 21:31  Güncelleme: 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da kaçak nargile tütünü operasyonu

Esenyurt'taki bir adreste 485 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi

İSTANBUL - İstanbul'da 7 ilçede kaçak nargile tütünü operasyonu düzenlendi. Esenyurt'taki bir adreste ise 485 kilo nargile tütünü ele geçirildi. Dairenin bir odasını tütün üretimi için kullanan yabancı uyruklu 1'i kadın 2 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaçak nargile tütünü üreticilerinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul'da 7 ilçede bulunan 20 farklı adrese operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Esenyurt'ta 485 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi

Narkotim ve Motosikletli Polis Timleri'nin yaptığı operasyonların bir diğer adresi ise Esenyurt'tu. Esenyurt Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan bir sitenin apartman dairesine yapılan operasyonda 485 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Dairenin bir odasını tütün üretimi için kullanan yabancı uyruklu 1'i kadın 2 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda nargile tütününün yanı sıra üretimde kullanılan, hassas tartım terazisi, hamur karıştırma makinesi ve kıyma makinesi'ne de el konuldu. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Emniyet'e götürüldü.

İstanbul\'da kaçak nargile tütünü operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İstanbul'da kaçak nargile tütünü operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement