Son Dakika: A Milli Basketbol Takımı'nda Başantrenör Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı - Son Dakika
Spor

Son Dakika: A Milli Basketbol Takımı'nda Başantrenör Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı

A Milli Basketbol Takımı'nda Shane Larkin krizi ayrılıkla sonuçlandı. Oyuncuyu kadroya almak istemeyen A Milli Takım koçu Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı. Federasyon bu kararı resmen duyururken Sarıca'nın yerine Orhun Ene'nin geçmesi bekleniyor.

20.11.2020 13:14  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Aynı zamanda Pınar Karşıyaka'nın da başantrenörlüğünü yapan Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı.

Federasyondan yapılan açıklamada, "A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Sayın Ufuk Sarıca ile birlikteliğimiz sona erdirilmiştir. Ufuk Sarıca ve bu görev süresince her türlü desteği veren Pınar Karşıyaka Spor Kulübü'ne teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadelerine yer verildi.

AYRILIĞA GÖTÜREN OLAY: LARIN KRİZİ

Ufuk Sarıca'yla yaşanan ayrılığın perde arkasında, başarılı antrenörün Türk vatandaşlığına geçen Shane Larkin'i kadroya almak istememesinin yattığı iddia edildi.

SARICA YERİNE ORHUN ENE

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Ufuk Sarıca'dan boşalan başantrenörlük koltuğuna, son olarak TOFAŞ'ı çalıştıran Orhun Ene'yi oturtacağı belirtildi.

Son Dakika: A Milli Basketbol Takımı\'nda Başantrenör Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı

Son Dakika Spor Son Dakika: A Milli Basketbol Takımı'nda Başantrenör Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • 1912: çok büyük bir başarıya imza attı federasyon kutlarız 1 0 Yanıtla
  • PARKELERDEN GELEN: Çok yazık olmuş Ufuk Sarıca ülke basketbolu adına güzel şeyler yapmak için çırpınan bir koç tu 0 0 Yanıtla
  • kutsal topraklardan: aman UFUK hocam direksiyona geç kurtar şu ülkenin basketbol geleceğini derken, tek yetkili ne dersen o olur derken, kadroyu istediğin gibi şekillendirebilirsin ekibinle derken iyiydi de şimdi ne oldu sayın tbf başkanım. talimat mı aldınız yoksa 0 0 Yanıtla
  • celal gökalp: ufuk sarıca yedi para birazda orhun ene yesin tabi ya ne güzel o ikisinden de koç olmaz milli takımın başına abromoviç getirilmeli 0 0 Yanıtla
  • İSTANBULLU: HADİ BAKALIM YİNE 20 SENE ÖNCEYE DÖNECEĞİZ DEMEKTİR BU 0 0 Yanıtla
  • BASKETBALL: bi bıraksaydınız da adam rahat rahat işini yapsaydı. olacak şey değil 0 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: BŞK DA GİTMELİ KESİNLİKLE HARUN TEKRARDAN DÖNMELİ .. 0 0 Yanıtla

Advertisement