ABD'den S-400 açıklaması: Türkiye'ye yaptırım geçerli bir seçenek - Son Dakika
Güncel

ABD'den S-400 açıklaması: Türkiye'ye yaptırım geçerli bir seçenek

ABD Dışişleri Bakanlığından S-400'lerle ilgili yapılan açıklamada, "S-400'ler üzerinden Türkiye'ye yaptırım geçerli bir seçenek. ABD ve diğer NATO üyeleri, Türkiye'ye S-400 almaktan başka seçenekleri olduğunu söylüyor" denildi.

20.06.2019 19:15  Güncelleme: 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Dışişleri Bakanlığından S-400'lerle ilgili açıklama geldi. Açıklamada "S-400'ler üzerinden Türkiye'ye yaptırım uygulamak geçerli bir seçenek. ABD ve diğer NATO üyeleri Türkiye'ye S-400'ler almak dışında seçenekleri olduğunu söylüyor." ifadelerine yer verildi.

TÜRKİYE'YE YÖNELİK YAPTIRIMLARIN DEĞERLENDİRİLDİĞİNİ AÇIKLADI

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye'nin S-400'leri alması durumunda yapılabilecek çeşitli ekonomik yaptırımları değerlendirdiği duyuruldu.

ABD Dışişleri Bakanlığı açıklamasında "S-400'ler üzerinden Türkiye'ye yaptırım uygulamak geçerli bir seçenek. ABD ve diğer NATO üyeleri Türkiye'ye S-400'ler almak dışında seçenekleri olduğunu söylüyor" denildi.

"ABD YAPTIRIM UYGULARSA KARŞILIK VERİRİZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada "ABD yaptırım uygularsa karşılık veririz. F-35 konusunda uluslararası mahkemelere başvururuz. ABD'nin herhangi bir ülkeyi NATO'dan çıkarma yetkisi yok" demişti.

ABD\'den S-400 açıklaması: Türkiye\'ye yaptırım geçerli bir seçenek

Son Dakika Güncel ABD'den S-400 açıklaması: Türkiye'ye yaptırım geçerli bir seçenek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement