Adana'da 4,5 Yaşındaki Kız Çocuğuna Tecavüz Eden Sapığa 51 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Adana'da 4,5 Yaşındaki Kız Çocuğuna Tecavüz Eden Sapığa 51 Yıl Hapis Cezası

Adana'da 4,5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Sedat Keser, ilk duruşmada 51 yıl hapse mahkum edildi.

16.03.2018 13:59  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 4,5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Sedat Keser, ilk duruşmada 51 yıl hapse mahkum edildi.

DURUŞMAYA SEGBİS ARACILIĞIYLA KATILDI

Adana Bölge 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Sedat Keser, yattığı cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Duruşmada 4,5 yaşındaki B.Ç.'nin ailesinin avukatı da hazır bulundu.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Hakkında "Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı" suçundan 45 yıl, "Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Çocuğu Cinsel Amaçlı Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan da 21 yıl olmak üzere toplam 66 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Keser, suçlamaları kabul etmedi.

51 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme heyeti, sanık Sedat Keser'i 51 yıl hapse mahkum etti.

AİLENİN AVUKATI İTİRAZ EDECEK

Ailenin avukatı Meryem Remziye Şimşek, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, hapis cezasını az bulduklarını belirterek, daha yüksek ceza alması için karara itiraz edeceklerini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Olay, 10 Şubat'ta Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'nde meydana geldi. Komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat Keser (20) bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi tarafından bir odada uyutulan 4.5 yaşındaki kız çocuğu gören Sedat Keser, iddiaya göre odaya girip, kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkarttı. Bu sırada düğündeki davetlilerden bir kişi, tuvaleti kullanmak için eve girdiğinde, Keser'i üzeri çıplak halde küçük kızın yanında gördü. Evin önünden duran tuğlayı alıp, tekrar eve giren davetli, Sedat Keser'e saldırdı. Evden gelen bağırma sesini duyan diğer davetlilerde Keser'e saldırıp linç etmek istedi. Çıplak halde evden kaçıp sokakta koşmaya başlayan Keser, vatandaşlar ve polis tarafından kovalanıp, fazla uzaklaşamadan yakalandı. Küçük kız ise, çağrılan ambulans ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.

Adana\'da 4,5 Yaşındaki Kız Çocuğuna Tecavüz Eden Sapığa 51 Yıl Hapis Cezası

Son Dakika Güncel Adana'da 4,5 Yaşındaki Kız Çocuğuna Tecavüz Eden Sapığa 51 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • piskobat 10: ne cezası bu nu asın ey türkiye adalet bu 14 0 Yanıtla
  • spy: Bence adalet değil bu kimseler de kusura bakmasın böyle adalet olmaz 12 1 Yanıtla
  • Hulusi: İdam gelsin diye böğürüp durmayın. İdam geri gelmeyecek. Uluslararası kuruluşlar bazında bu konuda Avrupaya söz verdik. Modern çağda suçluların cezası insancıl yasalarla belirlenecektir. Devlet kimsenin yaşamına son verme hakkına sahip değildir. Çağdışı zihniyettir. İdam geldi diyelim, Siz veya sizin yakınlarınız da birgün idam edilebilir. Bunu unutmayın. Nitekim Suçlular cezasız kalmıyor. Müebbet cezası ölümden daha beter bir durum 7 5 Yanıtla
  • mak : inşallah hapsde oldurulur 10 0 Yanıtla
  • mehmet bodur: ya 51 yıl nıye ekmek verıyonuz asın gıtsin alcagı 10 0 Yanıtla
  • aaa: İdam gelmedikçe bu tür vakalar bitmeyecek. 10 0 Yanıtla
  • bu daha ölmedimiki: bu yaşıyormu halen pislik 9 0 Yanıtla
  • Xx: Çocuk ölmedi ailesi ile birlikte yaşıyor. Ama dalet ne kadar tecelli etti tartışılır. Ağırlaştırılmış müebbet olmalıydı 8 0 Yanıtla
  • acık göz: bu adamın soluduğu hava haramdır cezası da idamdır. 8 0 Yanıtla
  • Vatandaşş: 51 değil 551 yılda verseler insanın içi soğumuyor böyle pislikler içerde yiyip içip semirip domuza dönecek küçücük yavrucaklarda travmalarla büyüyecek yakarak idam getireceksin ki bi daha yapmayı düşünen kendini bi mumla dener ama gelmez idam senesi geldi 16 nisanın rafa kalktı bide özel hücreye koyuyorlar ki bişey yapmasınlar diye böyle koruyun sandık zamanı da gelecek 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement