Son Dakika | Ağrı'da ihtiyaç sahibi çocuklara "hediye çeki" ile "kurbanlık" desteği - Son Dakika
Güncel

Son Dakika | Ağrı'da ihtiyaç sahibi çocuklara "hediye çeki" ile "kurbanlık" desteği

Son Dakika | Ağrı\'da ihtiyaç sahibi çocuklara "hediye çeki" ile "kurbanlık" desteği

Son dakika güncel haberine göre Ağrı'da, Kurban Bayramı öncesi, ihtiyaç sahibi bin 500 çocuğa kıyafet çeki, yetim ve öksüz 24 çocuğa ise kurbanlık koç ile koyun dağıtıldı.

30.07.2020 12:09  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da, Kurban Bayramı öncesi, ihtiyaç sahibi bin 500 çocuğa kıyafet çeki, yetim ve öksüz 24 çocuğa ise kurbanlık koç ile koyun dağıtıldı.

Ağrı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) ve Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu (WEFA) desteğiyle ihtiyaç sahibi çocukların bayramlık kıyafet ihtiyacını gidermek için program düzenlendi.

Millet Bahçesi'ndeki etkinlikte, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Mustafa Kenan Yılmaz ile Belediye Başkanı Savcı Sayan, bin 500 çocuğa 100'er liralık hediye çeki verdi.

Hediye çeklerini alan çocuklar, büyük mutluluk yaşadı.

Yetim ve öksüz çocuklara kurbanlık yardımı

Öte yandan, Hamur Kaymakamı Yakup Ömeroğlu'nun talimatları doğrultusunda, ilçe merkezi ile köylerde yetim ve öksüz çocukların bulunduğu aileler tespit edildi.

Ardından Kaymakamlığın temin ettiği 24 kurbanlık koç ve koyun, ekiplerce ailelere teslim edildi. Hediyelerini alan çocuklar, büyük sevinç yaşadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son Dakika | Ağrı'da ihtiyaç sahibi çocuklara 'hediye çeki' ile 'kurbanlık' desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement