AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu: "'Gerekirse Silah Bile Kullanırız' başlıkları atan apoletli medya, ve gazeteciler, o süreçte sivil toplumu... - Son Dakika
Politika

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu: "'Gerekirse Silah Bile Kullanırız' başlıkları atan apoletli medya, ve gazeteciler, o süreçte sivil toplumu...

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu: "'Gerekirse Silah Bile Kullanırız' başlıkları atan apoletli medya, ve gazeteciler, o süreçte sivil toplumu temsil ettiklerini iddia eden 'beşli çete' sözüm ona STK yöneticileri, kurumsal anlamda milletimizden özür dilemeli, helallik istemelidirler" AK...

01.03.2021 17:21  Güncelleme: 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu: "'Gerekirse Silah Bile Kullanırız' başlıkları atan apoletli medya, ve gazeteciler, o süreçte sivil toplumu temsil ettiklerini iddia eden 'beşli çete' sözüm ona STK yöneticileri, kurumsal anlamda milletimizden özür dilemeli, helallik istemelidirler"

ANKARA - AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu, "Zamanın Genelkurmay karargahından aldıkları talimatlarla manşetler oluşturarak, 'Gerekirse Silah Bile Kullanırız' başlıkları atan apoletli medya, ve gazeteciler, o süreçte sivil toplumu temsil ettiklerini iddia eden 'beşli çete' sözüm ona STK yöneticileri, kurumsal anlamda milletimizden özür dilemeli, helallik istemelidirler" dedi.

Kavuncu, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Kavuncu, 28 Şubat'a ilişkin olarak, "28 Şubat sürecinde 6 milyon kişi hukuksuz fişlemelerle sakıncalı ilan edilmiş, binlerce insanımız haksız, hukuksuz soruşturma ve kovuşturmalarla mahküm edilmişti. Yerli ve milli olan bütün Sivil Toplum Kuruluşları hedef gösterilmiş, diğer taraftan her söz açıldığında, haktan hukuktan dem vuran kimi siyasi partiler, kimi sivil toplum örgütleri bu süreçte ya adeta görünmez olmuşlar ya da, FETÖ'nün yaptığı gibi, şer odaklarıyla işbirliği yaparak, zulme ortak olmuşlardı. Toplumun bir kesimi zulüm altında gözyaşı dökerken, birileri de batırdıkları bankalarda millet varlığını talan etmiş, kimileri de ele geçirdikleri koltuklarda, köşe başlarında gücüne güç katmanın derdine düşmüştü. Kimi şirketlere yeşil sermaye adı altında operasyon düzenlenmiş, ekonomik sistem çökertilerek Anadolu sermayesi yerle bir edilmişti. Darbecilerin hedefi olan Refah-yol hükümetinin en başarılı olduğu alanlardan biri hiç tartışmasız ekonomi iken, darbeden sonra oluşturulan yağma düzeninde onlarca bankanın içi boşaltılmış, en iyimser rakamlarla bu milletin sırtına 300 milyar dolar borç yüklenmişti" ifadelerini kullandı.

28 Şubat'ın silahsız kuvvetlerinin hesabını vermediklerine dikkat çeke Kavuncu, "Buradan çağrı yapıyoruz; Zamanın Genelkurmay karargahından aldıkları talimatlarla manşetler oluşturarak, 'Gerekirse Silah Bile Kullanırız' başlıkları atan apoletli medya, ve gazeteciler, o süreçte sivil toplumu temsil ettiklerini iddia eden 'beşli çete' sözüm ona STK yöneticileri, kurumsal anlamda milletimizden özür dilemeli, helallik istemelidirler. Zira ancak bu şekilde, bilerek ve isteyerek yüklendikleri bu ağır sorumluluktan biraz olsun kurtulabilirler. Aksi halde, 'namlusunu milletine doğrultan' darbeci hainlerin safında olma mesuliyetinden asla kurtulamayacaklardır. Biz biliyor ve inanıyoruz ki; Bu aziz millet, bir daha asla, yeni darbelerin, hainliklerin yaşanmasına izin vermeyecektir. O zorbalık günlerinin üzerinden 5 yıl gibi kısa bir süre sonra, 'o bin yıl süreceği' söylenen dönemi tarihin çöplüğüne gömen milletimiz, AK Partiyi iktidara taşımış ve 28 Şubat zihniyetini kesin bir hezimete uğratmıştır. 28 Şubat döneminde 'Artık muhtar bile olamaz' manşetleri atılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli liderliğinde, aziz milletimiz, antidemokratik bütün uygulamaları Allah'ın yardımıyla bertaraf etmiştir. Her zaman darbelerin karşısında dimdik durmuş bir siyasi kültürün temsilcisi olan AK Parti olarak; 'Biz dünyada milletin gücünün üzerinde bir güç tanımadık, tanımıyoruz' diyen Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 83 milyon vatandaşımızla birlikte, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu: "\'Gerekirse Silah Bile Kullanırız\' başlıkları atan apoletli medya, ve gazeteciler, o süreçte sivil toplumu...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu: ''Gerekirse Silah Bile Kullanırız' başlıkları atan apoletli medya, ve gazeteciler, o süreçte sivil toplumu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce'de Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi
    13:04 Düzce'de Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

    31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde 'Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı' düzenlendi. İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'in yanı sıra müdür yardımcıları ve sıralı amirlerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda seçim güvenliği ve seçim tedbirleri konuları ele alındı. Toplantıda, seçim günü oy verme ve oyların sayımları süreçlerinde emniyet ve asayişin sağlanması için alınan tedbirler görüşüldü ve istişareler yapıldı.

  • Denizli'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için sandık ve seçmen dağılımı belli oldu
    13:04 Denizli'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için sandık ve seçmen dağılımı belli oldu

    Denizli'de yapılacak olan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde kurulacak 2 bin 632 sandıkta 800 bin 548 seçmen tercihini yapacak. İlçelere göre açıklanan rakamlara göre, toplamda 2 bin 631 sandıkta 800 bin 548 vatandaş oy kullanacak.

  • Murat Kurum: İstanbul'un geleceği için karar vereceğiz
    13:03 Murat Kurum: İstanbul'un geleceği için karar vereceğiz

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Küçükçekmece'de düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, İstanbul'un geleceği için karar vereceklerini belirtti. Kurum, deprem çilesinin sona ermesi ve trafik sorununun çözülmesi gerektiğini vurgulayarak, inanç özgürlüğüne sahip çıkacaklarını ve belediyecilik hizmetlerinden herkesin eşit ve adil şekilde yararlanmasını sağlayacaklarını söyledi. Ayrıca, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yapılan çalışmaları anlatarak, İstanbul'u depreme hazır hale getirmek için çaba harcayacaklarını ifade etti.

  • Başkan Büyükkılıç, Bünyan'da İftar Programına Katıldı
    13:01 Başkan Büyükkılıç, Bünyan'da İftar Programına Katıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan ilçesi Akmescit Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Başkan Büyükkılıç, programda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, hizmetin önemine değindi. Ayrıca, Büyükkılıç, Bünyanlılara teşekkür ederek, yeni dönemde de hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

  • Düzce'de Çeltik Kurutma Tesisi Çiftçilere Destek Olacak
    12:59 Düzce'de Çeltik Kurutma Tesisi Çiftçilere Destek Olacak

    Düzce Valiliği İl Özel İdaresi tarafından hibe desteği ile kurulan Çeltik Kurutma Tesisi çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak ve maliyetlerini azaltacak. Tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte çeltik üreticilerine büyük kolaylık sağlanacak ve üretim kapasitesi artacak.

  • Niğde'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    12:56 Niğde'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Niğde'de 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi öncesi son tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, 31 Mart yerel seçimlerinde Niğde genelinde 645 jandarma ve bin 2 polis memuru görevlendirildi. Seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Demre'de vatandaşlarla buluştu
    12:55 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Demre'de vatandaşlarla buluştu

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Demre'de vatandaşlarla buluştu. Akşam geç saatlerinde gerçekleşmesine rağmen meydana sığmayan coşkulu kalabalık, Başkan Muhittin Böcek'e yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Böcek, Demre'de yapılması gereken çalışmaları ve projeleri anlattı.

  • Rusya Soruşturma Komitesi, Crocus City Hall saldırısındaki teröristlerle Ukraynalı milliyetçiler arasında bağlantı olduğunu açıkladı
    12:54 Rusya Soruşturma Komitesi, Crocus City Hall saldırısındaki teröristlerle Ukraynalı milliyetçiler arasında bağlantı olduğunu açıkladı

    Rusya Soruşturma Komitesi, Moskova'nın banliyösündeki Crocus City Hall binasına düzenlenen saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, gözaltına alınan teröristlerin Ukraynalı milliyetçilerle bağlantısı olduğuna dair kanıtlara ulaşıldığını belirtti. Komite, teröristlerin Ukrayna'dan büyük miktarlarda para ve kripto para aldığını ve bunları suça hazırlık aşamasında kullandığını teyit etti.

  • Kayseri'de yerel seçimlere hazırız
    12:54 Kayseri'de yerel seçimlere hazırız

    Türkiye'de 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere hazırlıklar tamamlandı. Kayseri'de ise 1 milyon 39 bin 710 kişi oy kullanacak.

  • Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çaybaşı Mahallesi'nde düzenlenen iftarda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı
    12:54 Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çaybaşı Mahallesi'nde düzenlenen iftarda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı

    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çaybaşı Mahallesi'nde düzenlenen iftarda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ayrışmaları aşabileceklerini ve güçlü olduklarını belirtti. İftara çölyak hastaları için glütensiz yemekler de ikram edildi.

  • KKTC Üniversitesi Bölüm Başkanı Interpol Tarafından Aranıyor
    12:52 KKTC Üniversitesi Bölüm Başkanı Interpol Tarafından Aranıyor

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) bir üniversitede bölüm başkanı olan Prof. Dr. Fadi Al-Turjman'ın Interpol tarafından 'cinsel saldırı' ve 'öldürmeye teşebbüs' suçlarından arandığı ortaya çıktı. KKTC Bakanlar Kurulu, Al-Turjman'ın kamu düzenini, yönetsel düzeni, genel ahlakı tehlikeye sokacak biçimde davranması nedeniyle yasaklı göçmen ilan edilmesi kararı aldı.


Advertisement